Vă aflați aici: Caracteristici > Compatibilitatea dispozitivului M460 cu TrainingPeaks

Compatibilitatea dispozitivului M460 cu TrainingPeaks

TrainingPeaks® este o platformă de instrucție și analiză pentru antrenamentul de anduranță. Oferă un serviciu web, software pentru desktop și aplicații mobile pentru antrenori și atleți. TrainingPeaks oferă următorii indici de cuantificare avansați pentru ciclism: NORMALIZED POWER® (NP®), INTENSITY FACTOR® (IF®) și TRAINING STRESS SCORE® (TSS®).

  • Indicele NORMALIZED POWER (NP) (Putere normalizată) oferă o evaluare a intensității antrenamentului. Acesta oferă o măsurare mai exactă a solicitărilor fizice din timpul unei anumite sesiuni de antrenament.
  • INTENSITY FACTOR (IF) (Factorul de intensitate) este, pur și simplu, raportul dintre puterea normalizată și pragul tău de putere. Prin urmare, valoarea IF oferă o modalitate autentică și convenabilă de comparare a intensității relative a unei sesiuni de antrenament sau a unei curse, fie individual, fie între bicicliști, ținând cont de schimbările sau diferențele privind pragul de putere.
  • TRAINING STRESS SCORE (TSS) (Punctajul privind efortul depus în timpul antrenamentului) cuantifică încărcarea totală a antrenamentului pe baza datelor privind puterea. Opțiunile Polar training load (Încărcarea antrenamentului cu Polar) și TRAINING STRESS SCORE (Punctajul privind efortul depus în timpul antrenamentului) nu pot fi comparate. Sunt două abordări diferite.

Pentru a putea vedea acești indici de cuantificare a puterii pe dispozitivul M460 în timpul antrenamentului și după antrenament prin serviciul TrainingPeaks trebuie să efectuezi următoarele acțiuni:

  1. să interconectezi dispozitivul M460 cu un senzor de putere;
  2. să conectezi conturile Polar Flow și TrainingPeaks;
  3. să adaugi pe dispozitivul M460 o nouă vizualizare a antrenamentului cu ajutorul indicilor de cuantificare TrainingPeaks de la setările privind profilul sportiv Polar Flow.
  4. Sincronizați dispozitivul M460.

Conectează conturile TrainingPeaks și Polar Flow în serviciul web Polar Flow SAU aplicația Polar Flow:

  • Serviciul web Polar Flow: Settings > Account > TrainingPeaks > Connect (Setări > Cont > TrainingPeaks > Conectare)
  • Aplicația Polar Flow: General Settings > Connect > TrainingPeaks (Setări generale > Conectare > TrainingPeaks) (glisează butonul pentru conectare)

Pentru informații suplimentare privind funcțiile TrainingPeaks de mărire a puterii accesează blogul TrainingPeaks.

 

NORMALIZED POWER®, INTENSITY FACTOR® și TRAINING STRESS SCORE® sunt mărci comerciale ale TrainingPeaks, LLC și sunt utilizate cu aprobare. Află mai multe la http://www.trainingpeaks.com.