Vă aflați aici: Noţiuni introductive > Încărcarea bateriei

Încărcarea bateriei

Dispozitivul M460 are o baterie internă, reîncărcabilă. Folosiţi cablul USB inclus în produs, setat pentru încărcarea acestuia prin portul USB de pe calculatorul dumneavoastră. Puteţi, de asemenea, să încărcaţi bateria prin intermediul unei prize de perete. Când încărcaţi de la o priză de perete, folosiţi un adaptor de curent USB (neinclus în setul produsului). Dacă folosiţi un adaptor de c.a., asiguraţi-vă că adaptorul este marcat cu „ieşire 5 Vc.c.” şi că asigură cel puţin 500 mA. Folosiţi numai un adaptor de c.a. care dispune de siguranţă aprobată corespunzător (marcat cu „LPS”, „Sursă de putere limitată” sau „Listat UL”).

  1. Ridicaţi capacul din cauciuc de pe portul USB. Conectaţi micro-conectorul USB în portul USB al dispozitivului M460 şi conectaţi celălalt capăt al cablului la PC-ul dumneavoastră.

  2. Pe afişaj apare mesajul Charging (Se încarcă).
  3. Când M460 este complet încărcat, este afişat mesajul Charging completed (Încărcare încheiată).

Nu lăsaţi bateria complet descărcată o perioadă lungă de timp sau ţineţi-o mereu complet încărcată, deoarece acest lucru ar putea afecta durata de viaţă a bateriei. Ţineţi capacul portului USB închis când nu este utilizat.

Nu încărcaţi bateria când dispozitivul M460 este ud.

Nu încărcați bateria la temperaturi sub 0 °C / 32 °F sau de peste +50 °C / 122 °F. Încărcarea dispozitivului M460 într-un mediu în care temperatura nu se află în intervalul acesta de temperatură poate deteriora permanent capacitatea bateriei – mai ales dacă temperatura este mai ridicată.

Timpul de funcţionare a bateriei

Timpul de funcţionare a bateriei este de până la 16 ore cu GPS şi senzorul pentru ritm cardiac. Timpul de funcţionare depinde de numeroşi factori, cum ar fi temperatura mediului în care utilizaţi dispozitivul M460, caracteristicile pe care le selectați și utilizaţi (de ex. utilizarea luminii frontale reduce timpul de funcționare) și vechimea bateriei. Timpul de funcţionare este semnificativ redus la temperaturi mult sub nivelul de îngheţ.

Notificări de baterie descărcată

Battery low. Charge (Baterie descărcată. Încărcaţi.)

Sarcina bateriei este scăzută. Se recomandă să încărcaţi M460.

Charge before training (Încărcaţi înainte de antrenament)

Sarcina este prea scăzută pentru a înregistra o sesiune de antrenament.

Nu se poate începe o nouă sesiune de antrenament înainte de a încărca M460.

Când afişajul este gol, fie M460 a intrat în modul repaus, fie bateria este consumată. M460 intră în modul repaus atunci când se află în modul vizionare și nu apăsați niciun buton timp de zece minute. Iese din modul repaus atunci când apăsați orice buton. Dacă nu iese din modul repaus, este timpul să-l încărcați.