Vă aflați aici: Caracteristici > Notificările inteligente (iOS)

Notificările inteligente (iOS)

Funcția de notificări inteligente îți permite să primești pe dispozitivul M460 alerte privind apelurile, mesajele și notificările de la aplicațiile de pe telefon. Notificările care apar pe ecranul telefonului, le vei primi și pe dispozitivul M460. Funcția de notificări inteligente este disponibilă pe dispozitivele iOS și Android. Notificările inteligente sunt blocate în timpul testului ortostatic (Orthostatic test), testului formei fizice (Fitness test) și în timpul sesiunilor de antrenament în care utilizezi cronometrul de interval (Interval timer).

Atunci când funcția de notificări inteligente este activată, bateria dispozitivului M460 și cea a telefonului se vor descărca mai rapid, din cauza activității crescute a funcției Bluetooth.

Setările

Dispozitivul M460 trebuie interconectat cu aplicația Flow pentru a primi alerte și notificări și toate setările de pe dispozitivul M460 și de pe telefon trebuie să fie corecte.

După actualizarea firmware-ului dispozitivului M460, trebuie să interconectezi din nou dispozitivul M460 cu aplicația Flow pentru a afișa setările funcției de notificări inteligente. Dacă nu le interconectezi din nou, setările nu vor deveni vizibile.

Notificările sunt dezactivate în mod implicit. Acestea pot fi activate/dezactivate pe dispozitivul M460 sau în aplicația Polar Flow.

Dispozitivul M460

Activează notificările inteligente accesând Menu > Settings > General settings > Smart notifications (Meniu > Setări > Setări generale > Notificări inteligente).

  • Selectează opțiunea On (Activare) pentru a primi notificări și pentru a afișa conținuturile acestora pe ecran.
  • Selectează opțiunea On (no preview) (Activare (fără previzualizare)) dacă nu vrei să vezi conținuturile notificărilor pe ecran. Vei fi doar informat că ai primit o notificare.
  • Selectează opțiunea Off (Dezactivare) dacă nu dorești să primești notificări pe dispozitivul M460.

Telefon

Setările privind notificările de pe telefon determină ce notificări vei primi pe dispozitivul M460. Pentru informații suplimentare, consultă secțiunea Smart notifications (iOS).

Utilizarea

Când primești o alertă, dispozitivul M460 te va notifica printr-un sunet. Când primești un apel, poți alege să răspunzi, să oprești soneria sau să respingi apelul (numai pe iOS 8). Oprirea soneriei nu dezactivează soneria telefonului, ci numai soneria dispozitivului M460. Dacă primești o notificare în timpul unei alerte privind un apel, notificarea nu va fi afișată.

Respinge notificări

Notificările pot fi respinse manual sau automat după expirarea unui interval de timp. Respingând manual notificările, acestea vor fi respinse și pe ecranul telefonului, dar prin setarea respingerii după expirarea unui interval de timp ele vor fi eliminate doar de pe dispozitivul M460, rămânând vizibile în continuare pe telefon.

Pentru a respinge notificările de pe ecran:

  • Manually (Manual): apasă butonul BACK (Înapoi)
  • Timeout (După expirarea unui interval de timp): notificarea va dispărea după 30 de secunde dacă nu o respingi manual

Notificările inteligente sunt blocate când afișarea Strava Live Segment este activată pe dispozitivul M460. Dacă dorești să primești notificări inteligente, de exemplu, în timpul unui segment mai lung, le poți activa prin schimbarea vizualizării antrenamentului.