Vă aflați aici: Caracteristici > Zone de putere și de viteză

Zone de putere și de viteză

Cu ajutorul zonelor de viteză și putere puteți monitoriza ușor viteza sau puterea în timpul sesiunii și ajusta viteza sau puterea dvs. pentru a obține efectul dorit al antrenamentului. Zonele pot fi folosite pentru a ghida eficiența antrenamentului dvs. în timpul sesiunilor și pentru a vă ajuta să amestecați diferite intensități de antrenament pentru rezultate optime.

Setări

Zonele de ritm cardiac, viteză și putere pot fi ajustate în serviciul web Flow. Pot fi activate sau dezactivate din profilurile sportive în care sunt disponibile. Există cinci zone diferite și limitele zonelor pot fi ajustate manual sau puteți folosi cele implicite. Sunt specifice unui anumit sport și vă permit să ajustați zonele pentru a se potrivi fiecărui sport. Zonele sunt disponibile în sporturile de alergare (inclusiv sporturi de echipă care implică alergare), ciclism precum și canotaj și canoe.

Default (Implicit)

Dacă alegeţi Default (Implicit), nu puteţi schimba limitele. Zonele implicite sunt optimizate pentru o persoană cu o formă fizică destul de bună.

Free (Liber)

Dacă alegeţi Free (Liber) toate limitele pot fi modificate. De exemplu, dacă v-ați testat pragurile actuale, cum sunt cele anaerobic și aerobic, sau pragurile lactate superior și inferior, vă puteți antrena cu zonele bazate pe pragurile individuale de viteză sau ritm. Vă recomandăm să setați pragul dvs. anaerobic de viteză și ritm la minim pentru zona 5. Dacă utilizați și pragul aerobic, setați-l la minim pentru zona 3.

Poți crea obiective de antrenament pe baza unor zone de viteză. După sincronizarea obiectivelor prin Flow Sync, vei primi îndrumare de la dispozitivul de antrenament în timpul antrenamentului.

În timpul antrenamentului

În timpul antrenamentului puteți vizualiza în care zonă de antrenament vă aflați și timpul petrecut în fiecare zonă.

După antrenament

În rezumatul de antrenament al M460, veți primi o prezentare generală a timpului petrecut în fiecare zonă de viteză sau putere. După sincronizare, puteți vizualiza informații detaliate despre viteză sau putere în serviciul web Flow.