Vă aflați aici: Noţiuni introductive > Introducere

Manualul de utilizare a dispozitivului Polar M460

Introducere

Felicitări pentru noul tău dispozitiv M460! Computerul universal de bicicletă cu GPS Polar M460 este perfect compatibil cu mai multe dispozitive Bluetooth de măsurare a puterii și îți oferă o experiență mult mai emoționantă de ciclism cu ajutorul segmentelor Strava Live Segments®. Dispozitivul M460 este compatibil cu platforma de instrucție și analiză TrainingPeaks® și găsești pe acesta următorii indici de cuantificare a puterii avansați TrainingPeaks pentru ciclism: NORMALIZED POWER® (NP®), INTENSITY FACTOR® (IF®) și TRAINING STRESS SCORE® (TSS®).

Când este combinat cu un senzor pentru ritm cardiac, dispozitivul Polar M460 oferă acces la funcții unice bazate pe ritmul cardiac, cum ar fi: Fitness Test (Test formă fizică), Orthostatic Test (Test ortostatic), Training Load (Încărcare antrenament) și Recovery Status (Stare recuperare). Dispozitivul este rezistent la stropire (IPX7), iar durata de viață a bateriei este de până la 16 ore de antrenament. Sistemul GPS și barometrul îți permit să-ți monitorizezi viteza, distanța, altitudinea și înclinarea. Cu ajutorul notificărilor inteligente de pe telefon, dispozitivul M460 îți permite să rămâi conectat oriunde și oricând. Datorită ledului frontal, acesta se asigură chiar și siguranța ta. Obține o privire de ansamblu instantanee a antrenamentului tău imediat după sesiune cu aplicația Flow. Planifică și analizează antrenamentul în detaliu cu serviciul web Flow.

Acest manual de utilizare te ajută, oferindu-ți să faci cunoștință cu noul tău tovarăș de antrenament. Găsești ajutor suplimentar la support.polar.com/en/M460.

Utilizează dispozitivul M460 la potențialul său maxim

Vezi ritmul cardiac exact în timp real pe dispozitivul M460 în timpul antrenamentului cu senzorul pentru ritm cardiac Polar H10. Ritmul tău cardiac este informația utilizată pentru a analiza modul în care s-a desfășurat sesiunea. Dacă ai cumpărat un set care nu include un senzor pentru ritmul cardiac, nu îți face griji, poți cumpăra unul ulterior.

Vizualizează datele de antrenament dintr-o privire după fiecare sesiune cu aplicația mobilă Polar Flow. Aplicația Flow sincronizează datele de antrenament fără fir cu serviciul web Polar Flow. Descarcă-l de la magazinul de aplicații sau de la Google Play.

Software-ul Polar Flowsync îți permite să sincronizezi datele între dispozitivul M460 și serviciul web Flow pe computer prin intermediul cablului USB. Accesează flow.polar.com/start pentru a descărca și instala software-ul Polar FlowSync. Planifică și analizează fiecare detaliu al antrenamentului, personalizează-ți dispozitivul și află mai multe detalii despre performanța ta cu ajutorul serviciului web Polar Flow la flow.polar.com.

NORMALIZED POWER®, INTENSITY FACTOR® și TRAINING STRESS SCORE® sunt mărci comerciale ale TrainingPeaks, LLC și sunt utilizate cu aprobare. Află mai multe la http://www.trainingpeaks.com.