Vă aflați aici: Informaţii importante > Îngrijirea dispozitivului M460

Îngrijirea dispozitivului M460

Ca orice alt dispozitiv electronic, Polar M460 trebuie să fie menţinut curat şi manevrat cu grijă. Instrucţiunile de mai jos vă vor ajuta să îndepliniţi obligaţiile de garanţie, să menţineţi dispozitivul în formă maximă şi să evitaţi orice probleme de încărcare sau sincronizare.

M460

Menţineţi dispozitivul de antrenament curat. Folosiţi un prosop de hârtie umed pentru a şterge murdăria de pe dispozitivul de antrenament. Pentru a menţine rezistenţa la apă, nu spălaţi dispozitivul de antrenament cu un aparat de spălare la presiune. Nu scufundaţi în apă dispozitivul de antrenament. Nu folosiţi niciodată alcool sau vreun material abraziv, cum ar fi lână metalică sau produse chimice de curăţat.

După fiecare utilizare a portului USB al dispozitivului de antrenament, verificaţi vizual dacă nu există păr, praf sau altă murdărie în zona suprafeţei de etanşare de pe capac/spatele cutiei. Ştergeţi uşor pentru a îndepărta orice murdărie. Nu folosiţi instrumente sau echipamente ascuţite pentru curăţare, care ar putea cauza zgârieturi pe componentele din plastic.

Nu este potrivit pentru baie şi înot. Protejat împotriva stropirii cu apă şi a picăturilor de ploaie. Nu scufundaţi în apă dispozitivul de antrenament. Folosirea dispozitivului pentru antrenament în ploaie puternică poate cauza interferenţă la recepţia GPS.

Nu lăsaţi dispozitivul la temperaturi extrem de scăzute (sub –10 °C/14 °F) şi extrem de ridicate (peste 50 °C/120 °F) sau direct la lumina soarelui.

Senzorul pentru ritm cardiac

Conectorul: Detaşaţi conectorul de la curea după fiecare utilizare şi uscaţi conectorul cu un prosop moale. Curăţaţi conectorul cu o soluţie slabă de apă şi săpun, atunci când este necesar. Nu folosiţi niciodată alcool sau vreun material abraziv (de ex. lână metalică sau produse chimice de curăţat).

Cureaua: Clătiţi cureaua sub jet de apă după fiecare utilizare şi puneţi-o la uscat. Curăţaţi cu grijă cureaua cu o soluţie slabă de apă şi săpun, atunci când este necesar. Nu folosiţi săpunuri hidratante, deoarece pot lăsa reziduuri pe curea. Cureaua nu se fierbe, nu se calcă, nu se curăţă chimic sau nu se decolorează. Nu întindeţi cureaua sau îndoiţi puternic zonele cu electrozi.

Verificaţi instrucţiunile de spălare pe eticheta benzii.

Depozitarea

M460: Păstraţi dispozitivul de antrenament într-un loc uscat şi răcoros. Nu-l depozitaţi într-un mediu umed, într-un material care nu permite ventilaţia (o pungă de plastic sau o geantă de sport) şi nici cu un material conductiv (un prosop ud). Nu expuneţi dispozitivul de antrenament la lumina directă a soarelui pe perioade lungi de timp, de exemplu nu-l lăsaţi într-o maşină sau montat pe cadrul unei biciclete. Se recomandă să păstraţi dispozitivul de antrenament parţial sau complet încărcat. Bateria se descarcă treptat când este depozitată. Dacă urmează să depozitaţi dispozitivul de antrenament mai multe luni, se recomandă să-l reîncărcaţi după câteva luni. Aceasta va prelungi durata de viaţă a bateriei.

Senzor pentru ritmul cardiac: Uscaţi şi depozitaţi cureaua şi conectorul senzorului pentru ritm cardiac separat pentru a maximiza durata de viaţă a bateriei. Păstraţi senzorul pentru ritm cardiac într-un loc răcoros şi uscat. Pentru a preveni oxidarea clemelor, nu păstraţi senzorul pentru ritm cardiac umed într-un material neaerisit, cum ar fi o gheată de sport. Nu expuneţi senzorul pentru ritm cardiac la lumina directă a soarelui pe perioade lungi.

Service

Pe timpul perioadei de garanţie de doi ani, vă recomandăm ca activităţile de service să fie realizate numai de către un centru service autorizat Polar. Garanţia nu acoperă daunele sau pagubele cauzate de un service neautorizat de Polar Electro. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi Garanţia limitată internaţională Polar.

Pentru informaţii de contact şi adresele tuturor Centrelor de service Polar, vizitaţi support.polar.com şi site-urile web specifice pentru fiecare ţară.

Numele de utilizator pentru contul dvs. Polar este întotdeauna adresa dvs. de e-mail. Acelaşi nume de utilizator şi aceeaşi parolă sunt valabile pentru înregistrarea produsului Polar, serviciul web şi aplicaţia Polar Flow, forumul de discuţii Polar şi înregistrarea la Ştiri.