Vă aflați aici: Noţiuni introductive > Setați-vă M460

Configurați dispozitivul dvs. M460

Vă rugăm să efectuați configurarea în serviciul web Polar Flow. Acolo puteți completa pe loc toate detaliile fizice necesare pentru un antrenament exact. Puteți de asemenea, să selectați limba și să obțineți cel mai nou firmware pentru dispozitivul M460. Pentru a efectua configurarea în serviciul web Polar Flow, aveți nevoie de un computer cu conexiune la internet.

M460 este livrat în modul repaus. Se activează când îl conectați la un computer sau la un încărcător USB. În cazul în care bateria este complet descărcată, poate dura câteva minute până când animaţia de încărcare apare pe afişaj.

Configurați în serviciul web Polar Flow.

  1. Accesați flow.polar.com/start și descărcați software-ul Polar FlowSync, de care aveți nevoie pentru a conecta M460 la service web Flow.
  2. Deschideți pachetul de instalare și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala software-ul.
  3. Când instalarea s-a încheiat, FlowSync se deschide automat și vă roagă să conectați dispozitivul dvs. Polar.
  4. Conectați M460 la portul USB al computerului dvs. cu cablul USB. M460 se activează și începe să se încarce. Lăsați computerul să instaleze orice drivere USB dacă așa vă sugerează.
  5. Serviciul web Flow se deschide automat în browser-ul dvs. de internet. Creați-vă un cont Polar sau accesați-l dacă aveți deja unul. Introduceți setările dvs. fizice în mod exact deoarece influențează calcularea caloriilor și alte caracteristici ale Antrenării Inteligente.
  6. Începeți sincronizarea făcând clic pe Done, (Terminat) și setările vor fi sincronizate între M460 și serviciu. Bara de stare FlowSync se va schimba la completă, atunci când sincronizarea s-a încheiat.
  7. Trebuie să actualizezi software-ul dispozitivului M460. Dă clic pe Yes (Da) pentru a trece la cea mai recentă versiune software pentru dispozitivul M460. Vă rugăm să vă actualizați dispozitivul M460 pentru a vă bucura pe deplin de setul complet de funcții. Această procedură va dura aproximativ 20-30 de minute.