Du är här: Polar Flow > Polar Flow webbtjänst > Sportprofiler i Flow webbtjänst

Sportprofiler i Flow webbtjänst

Det finns fyra sportprofiler i din M400 som standard. I Flow webbtjänst kan du lägga till nya sportprofiler till din sportlista och redigera dem och befintliga sportprofiler. Din M400 kan innehålla maximalt 20 sportprofiler. Antalet sportprofiler i Flow webbtjänst är inte begränsat. Om du har över 20 sportprofiler i Flow webbtjänst överförs de första 20 i listan till din M400 när du synkroniserar.

Du kan ändra ordningen på dina sportprofiler genom att dra och släppa dem. Välj den sport du vill flytta och dra den till den plats i listan där du vill placera den.

Lägga till en sportprofil

I Flow webbtjänst:

1. Klicka på ditt namn/profilfoto i det övre högra hörnet.
  2. Välj Sportprofiler.
  3. Klicka på Lägg till sportprofil och välj sport från listan.
  4. Sportprofilen läggs till din sportlista.

Redigera en sportprofil

I Flow webbtjänst:

1. Klicka på ditt namn/profilfoto i det övre högra hörnet.
  2. Välj Sportprofiler.
  3. Klicka på Redigera under den sportprofil du vill redigera.

I varje sportprofil kan du redigera följande information:

Grunder

• Auto.varvtid (Kan ställas in som tids- eller distansbaserad)
  • Träningsljud
  • Hastighetsformat

Puls

• Pulsformat (välj slag per minut (bpm) eller % av maxpuls.)
  • Puls synlig för andra enheter (Andra kompatibla enheter som använder Bluetooth ® Smart trådlös teknik (t.ex. gymutrustning) kan detektera din puls.)
  • Pulszoninställningar (Med pulszoner kan du enkelt välja och följa träningens intensitet). Om du väljer Standard kan du inte ändra pulsgränser. Om du väljer Free kan alla gränser ändras. Standardpulszongränser beräknas från din maxpuls.

Träningsdisplayer

Välj vilken information du vill se i dina träningsdisplayer under dina träningspass. Du kan ha totalt åtta olika träningsdisplayer för varje sportprofil. Varje träningsdisplay kan ha maximalt fyra olika datafält.

Klicka på penn-ikonen i en befintlig display för att redigera den eller lägga till en ny display. Du kan välja ett till fyra objekt för din display, från sex kategorier:

Tid

Miljö

Kroppsmätning

Sträcka

Hastighet

Kadens
  • Klocktid
  • Träningstid
  • Varvtid
  • Senaste varvtid
  • Höjd
  • Total stigning
  • Totalt utför
  • Stigning aktuellt varv
  • Utför aktuellt varv
  • Puls
  • Snittpuls
  • Maxpuls
  • Snittpuls i varv
  • Kalorier
  • ZonePointer
  • Tid i zon
  • Sträcka
  • Varvsträcka
  • Str. sena. varvet
  • Hastighet/tempo
  • Snitthastighet/-tempo
  • Maxhastighet/-tempo
  • Varvhastighet/-tempo
  • Stegfrekvens
  • Genomsnittlig stegfrekvens
  • Stegfrekvens aktuellt varv
  • Steglängd
  • Genomsnittlig steglängd

När du är klar med inställningarna för sportprofiler, klicka spara. Du synkroniserar inställningarna till din M400 genom att synkronisera i FlowSync.

Observera att inställningen Puls synlig för andra enheter är som standard aktiverad för ett antal inomhussport-, gruppsport- och lagsportprofiler. Detta innebär att kompatibla enheter, som använder trådlös Bluetooth Smart-teknik, till exempel gymutrustning, kan avläsa din puls. Du kan kontrollera vilka sportprofiler som har Bluetooth-sändning aktiverad som standard via Polars lista Sportprofiler. Du kan aktivera eller avaktivera Bluetooth-sändning via inställningarna för sportprofiler.