Du är här: Polar Flow > Polar Flow webbtjänst > Träningsmål

Träningsmål

Skapa detaljerade träningsmål i Flow webbtjänst och synkronisera dem till din M400 via Flowsync-programmet eller Flow-appen. Under träningen kan du sedan enkelt följa vägledningen i din enhet.

 • Snabbmål: Fyll i ett värde. Välj en tid, sträcka eller kalorimål.
 • Fasmål: Du kan dela upp din träning i faser och skapa ett annat tidsmål eller sträcka och intensitet för var och en av dem. Detta är t.ex. för att skapa ett intervallträningspass och lägga till ordentlig uppvärmning och nedvarvningsfaser till det.
 • Favoriter: Skapa ett mål och lägg till det i Favoriter för att enkelt få åtkomst till det varje gång du vill använda det igen.

Kom ihåg att synkronisera dina träningsmål till din M400 från Flow webbtjänst via FlowSync eller Flow-appen. Om du inte synkroniserar dem visas de bara i din Dagbok eller lista över Favoriter i Flow webbtjänst.

Skapa ett träningsmål

 1. Gå till Dagbok och klicka på Lägg till > Träningsmål.
 2. I vynLägg till träningsmål, välj Snabb, Faser eller Favorit (Idealtempo-målet kan endast synkroniseras till Polar V800).

Snabbmål

 1. Välj Snabb.
 2. Välj Sport, ange Målnamn (krävs), Datum (valfritt) och Tid(valfritt) och Anteckningar (valfritt) som du vill lägga till.
 3. Fyll i ett av följande värden: träningstid, sträcka eller kalorier. Du kan endast fylla i ett av värdena.
 4. Klicka på Spara för att lägga till målet till din Dagbok, eller favoritikonen för att lägga till det till dina Favoriter.

Fasmål (t.ex. intervaller)

 1. Välj Faser.
 2. Välj Sport, ange Målnamn (krävs), Datum (valfritt) och Tid(valfritt) och Anteckningar (valfritt) som du vill lägga till.
 3. Lägg till faser till ditt träningsmål. Välj sträcka eller tid för varje fas, manuell eller automatisk start av nästa fas och intensitet.
 4. Klicka på Spara för att lägga till målet till din Dagbok, eller favoritikonen för att lägga till det till dina Favoriter.

Favoriter

Om du har skapat ett mål och lagt till det i dina favoriter kan du använda det som ett schemalagt mål.

 1. Välj Favoriter. Dina favoritträningsmål visas.
 2. Klicka på favoriten du vill använda som mall för ditt mål.
 3. Välj Sport, ange Målnamn (krävs), Datum (valfritt) och Tid(valfritt) och Anteckningar (valfritt) som du vill lägga till.
 4. Du kan redigera målet om du önskar eller lämna det som det är.
 5. Klicka på Uppdatera ändringar för att spara ändringar som gjorts i favoriten. Klicka på Lägg till i dagbok för att lägga till målet i din Dagbok utan att uppdatera favoriten.

När du har synkroniserat dina träningsmål till din M400 hittar du:

 • Schemalagda träningsmål i Dagbok (aktuell vecka och de kommande 4 veckorna)
 • Träningsmål anges som favoriter i Favoriter

När du startar ett träningspass kan du få åtkomst till dina mål från Dagbok eller Favoriter.

Mer information om hur du startar ett träningspass finns i Starta ett träningspass