Du är här: Komma igång > Introduktion

Introduktion

Grattis till din nya M400! M400 med GPS, Smart Coaching och aktivitetsmätning dygnet runt är utformad för entusiastiska utövare och uppmuntrar dig att tänja på dina gränser och prestera ditt bästa. Få en snabb översikt över din träning direkt efter ditt träningspass med Flow-appen och planera och analysera din träning i detalj med Flow webbtjänst.

Denna användarhandbok hjälper dig att komma igång med din nya träningspartner. För att se videohandledningar och den senaste versionen av denna användarhandbok, gå till www.polar.com/en/support/M400.

M400

Följ dina träningsdata, till exempel puls, hastighet, sträcka och träningsrutt, och även de minsta aktiviteterna i vardagen.

H7 pulssensor

Se exakt puls i realtid i din M400 under träning. Din puls är information som används för att analysera hur ditt träningspass gick.

Ingår endast i M400 med pulssensor. Om du köpt ett produktset där en pulssensor inte ingår, kan du alltid köpa en sensor vid ett senare tillfälle.

USB-kabel

Använd USB-kabeln för att ladda batteriet och synkronisera data mellan din M400 och Polar Flow webbtjänst via FlowSync-programmet.

Polar Flow-appen

Se dina träningsdata på ett ögonblick efter varje träningspass. Flow-appen synkroniserar dina träningsdata trådlöst till Polar Flow webbtjänst. Ladda ner den från App Store eller Google Play.

Polar FlowSync-programmet

Med Flowsync-programmet kan du synkronisera data mellan din M400 och Flow webbtjänst på din dator via USB-kabeln. Gå till www.flow.polar.com/start för att ladda ner och installera Polar FlowSync-programmet.

Polar Flow webbtjänst

Planera och analysera varje detalj i din träning, anpassa din enhet och lär dig mer om dina träningsresultat på polar.com/flow.