Du är här: Komma igång > Installera din M400

Installera din M400

Gör installationen i Polar Flow webbtjänst. Där kan du fylla i alla personliga uppgifter som krävs för att få noggranna träningsdata. Du kan också välja språk och få den senaste mjukvaran för din M400. För att göra installationen i Polar Flow webbtjänst behöver du en dator med en Internetanslutning.

Alternativt, om du inte har tillgång till en dator med Internetanslutning direkt, kan du starta från enheten. Observera att i produkten kan endast vissa inställningar göras. För att vara säker på att du får njuta av din M400 när den är som bäst är det viktigt att du gör installationen i Polar Flow webbtjänst senare.

M400 levereras i lagringsläge. Den aktiveras när du ansluter den till en dator eller en USB-laddare. När batteriet är helt urladdat tar det ett par minuter innan laddningsanimeringen visas.

Gör installationen i Polar Flow webbtjänst

1. Gå till flow.polar.com/start och ladda ner Polar FlowSync-programmet som du behöver för att ansluta din M400 till Flow webbtjänst.
  2. Öppna installationspaketet och följ instruktionerna på skärmen för att installera programmet.
  3. När installationen är klar öppnas FlowSync automatiskt och ber dig att koppla in din Polar-enhet.
  4. Anslut M400 i datorns USB-port med USB-kabeln. M400 aktiveras och börjar ladda. Installera USB-drivrutiner vid behov.
  5. Flow webbtjänst öppnas automatiskt på din webbläsare. Skapa ett Polar-konto eller logga in om du redan har ett. Fyll i dina fysiska inställningar noggrant eftersom de påverkar kaloriberäkningen och andra Smart Coaching-funktioner.
  6. Starta synkroniseringen genom att trycka på Klar så synkroniseras inställningarna mellan M400 och tjänsten. FlowSync-status ändras till slutförd när synkroniseringen är klar.

Språken du kan välja i Polar Flow webbtjänst är:Bahasa Indonesia, Čeština, Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português, 简体中文, Русский, Suomi, Svenska eller Türkçe.

Installation direkt från enheten

Anslut M400 i datorns USB-port eller en USB-laddare med kabeln som levererades i paketet. Välj språk visas. Tryck på STARTA för att välja engelska. Din M400 levereras med endast engelska, men du kan lägga till andra språk när du gör installationen i Polar Flow webbtjänst.

Ange följande uppgifter, och bekräfta varje val med Start-knappen. Om du vill återvända och ändra en inställning trycker du på Tillbaka tills du kommer till den inställning du vill ändra.

1. Tidsformat: Välj 12 h eller 24 h. För 12h, välj AM (f.m.) eller PM (e.m.). Ställ sedan in tid på dygnet.
  2. Datum: Ställ in aktuellt datum.
  3. Enheter: Välj metriska (kg, cm) eller eng./am. (lb, ft) enheter.
  4. Vikt: Ställ in din vikt.
  5. Längd: Ställ in din längd.
  6. Födelsedatum: Ställ in ditt födelsedatum.
  7. Kön: Välj Man eller Kvinna.
  8. Träningsbakgrund: Sporadiskt (0-1 tim/vecka), Regelbundet (1-3 tim/vecka), Frekvent (3-5 tim/vecka), Ofta (5-8 tim/vecka), Elit (8-12 tim/vecka), Professionell (12+ tim/vecka). Mer information om träningsbakgrund finns i Personliga inställningar.
  9. Redo att köra! visas när du är klar med inställningarna och M400 går till klockfunktionen.