Du är här: Inställningar > Allmänna inställningar

Allmänna inställningar

För att se och redigera dina allmänna inställningar, gå till Inställningar > Allmänna inställningar

I Allmänna inställningar finns följande:

• Para och synka
  • Flygläge
  • Knappljud
  • Knapplås
  • Inaktivitetsvarning
  • Enheter
  • Språk
  • Färg på träningsdisplay
  • Om din produkt

Para och synka

• Para och synka mobil enhet / Para annan enhet: Para pulssensorer eller mobilenheter med din M400.
  • Ihopparade enheter: Se alla enheter som du har parat med din M400. Dessa kan inkludera pulssensorer och mobilenheter.
  • Synka data: Synka data med Flow-appen. Synka data visas när du har parat din M400 med en mobilenhet.

Flygläge

Välj eller Av.

I flygläge frånkopplas all trådlös kommunikation från enheten. Du kan fortfarande använda den för att registrera aktivitet, men du kan inte använda den i träningspass med en pulssensor eller synka dina data till Polar Flow mobilapp eftersom Bluetooth® Smart är inaktiverad.

Knappljud

Ställ in knappljuden till eller Av.

Observera att detta val inte ändrar träningsljud. Träningsljud ändras i inställningarna för sportprofiler. Mer information finns i Inställningar för sportprofiler.

Knapplås

Välj Manuellt knapplås eller Automatiskt knapplås. Med Manuellt knapplås kan du låsa knapparna manuellt från Snabbmenyn. I Automatiskt knapplås aktiveras knapplåset automatiskt efter 60 sekunder.

Inaktivitetsvarning

Ställ in inaktivitetsvarningen till eller Av.

Enheter

Välj metriska (kg, cm) eller eng./am. (lb, ft). Välj de enheter som ska används för att mäta vikt, längd, sträcka och hastighet.

Språk

Välj: Bahasa Indonesia, Čeština, Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português, 简体中文, Русский, Suomi, Svenska eller Türkçe. Ställ in språket på din M400.

Färg på träningsdisplay

Välj Mörk eller Ljus. Ändra displayfärg för din träningsdisplay. När Ljus har valts har träningsdisplayen en ljus bakgrund med mörka siffror och bokstäver. När Mörk har valts har träningsdisplayen en mörk bakgrund med ljusa siffror och bokstäver.

Om din produkt

Kontrollera enhets-ID för din M400 samt mjukvaruversion, HW-modell och utgångsdatum för A-GPS.