Du är här: Funktioner > Smart-notiser

Smart-notiser

Med funktionen Smart-notiser kan du få notiser från mobilen till din Polar-enhet. Polar-enheten meddelar om du har ett inkommande samtal eller får ett meddelande (t.ex. ett SMS eller ett WhatsApp-meddelande). Du får också notiser om kalenderhändelser i mobilens kalender. Om du vill använda Smart-notiser måste du ha Polar Flow-mobilappen för iOS eller Android, och din Polar-enhet måste ha parkopplats med appen.

Detaljerade instruktioner för hur du använder Smart-notiser finns i supportdokumentet Smart-notiser (Android) och Smart-Notiser (iOS).