Du är här: Polar Flow > Polar M400 User Manual | Polar Flow webbtjänst

Polar Flow webbtjänst

Med Polar Flow webbtjänst kan du planera och analysera varje detalj i din träning och lära dig mer om dina träningsresultat. Ställ in och anpassa M400 så att den perfekt passar dina träningsbehov genom att lägga till sporter och skräddarsy inställningar och träningsdisplayer. Följ och visuellt analysera din utveckling, skapa träningsmål och lägg till dem till dina favoriter.

Med Flow webbtjänst kan du:

  • Analysera alla dina träningsdetaljer med visuella grafer och träningsrutt
  • Jämför specifika data med andra som varvtider eller hastighet kontra puls
  • Se långsiktig utveckling genom att följa trenderna och detaljerna som är de viktigaste för dig
  • Följ din utveckling med sportspecifika veckovisa eller månadsvisa rapporter
  • Dela höjdpunkter med dina följare
  • Återupplev dina och andra användares träningspass i efterhand

För att börja använda Flow webbtjänst, gå till flow.polar.com/start och skapa ditt Polar-konto om du inte redan har ett. Ladda ner och installera FlowSync-programmet från webtjänsten så att du kan synkronisera data mellan M400 och Flow webbtjänst. Skaffa även Flow-appen för din mobil för omedelbar analys och datasynkronisering till webbtjänsten.

Aktivitetsflöde

I Aktivitetsflödet kan du se vad du har gjort den senaste tiden. Du kan dessutom se dina vänners aktiviteter och kommentarer.

Utforska

I Utforska kan du upptäcka träningspass och rutter genom att bläddra i kartan. Du kan lägga till rutter till dina favoriter, men de synkroniseras inte till M400. Se träningspass som andra användare har delat och återupplev dina egna eller andra personers träningsrutter och se träningspassets höjdpunkter.

Dagbok

I Dagbok kan du se dina planerade träningspass och se dina tidigare resultat. Information som visas omfattar: träningsplaner i dags-, vecko- eller månadsdisplay, individuella träningspass, tester och veckosummeringar.

Utveckling

I Utveckling kan du följa din utveckling i flera olika rapporter. Rapporter är ett praktiskt sätt att följa din utveckling i träningen under längre perioder. I vecko-, månads- och årsrapporter kan du välja sport för rapporten. I anpassad period kan du välja både period och sport. Välj tidsperiod och sport för rapporten från rullgardinslistorna och tryck på hjulikonen för att välja vilka data du vill se i rapportgrafen.

För support och mer information om hur du använder Polar webbtjänst, gå till www.polar.com/en/support/flow