Du är här: Inställningar > Uppdatering av mjukvara

Uppdatering av mjukvara

Mjukvaran i M400 kan uppdateras. Varje gång en ny mjukvaruversion finns tillgänglig kommer FlowSync att meddela dig när du ansluter M400 till datorn med USB-kabeln. Uppdateringar av mjukvaran laddas ner via USB-kabeln och FlowSync-programmet. Även Flow-appen meddelar dig när en ny mjukvara finns tillgänglig.

Mjukvaran uppdateras för att förbättra funktionerna i M400. De kan till exempel omfatta förbättringar av befintliga funktioner, helt nya funktioner och buggfixar.

Så här uppdaterar du mjukvaran

Du måste ha följande för att uppdatera mjukvaran till din M400:

• Ett konto på Flow webbtjänst
  • Installerat FlowSync-programmet
  • Registrerat M400 i Flow webbtjänst

Gå till flow.polar.com/start och skapa ditt Polar-konto i Polar Flow webbtjänst och ladda ner och installera FlowSync-programmet på din dator.

Så här uppdaterar du mjukvaran:

1. Anslut mikro-USB-kontakten i USB-porten i M400, och anslut den andra änden av kabeln i datorn.
  2. FlowSync börjar synkronisera dina data.
  3. Efter synkroniseringen uppmanas du att uppdatera mjukvaran.
  4. Välj ja. Ny mjukvara har installerats (det kan ta lite tid), och M400 startar om.

Innan du uppdaterar mjukvaran synkroniseras de viktigaste uppgifterna från din M400 till Flow webbtjänst. Du förlorar därför inga viktiga data vid en uppdatering.