Olet täällä: Polar Flow > Polar Flow -verkkopalvelu > Harjoittelun suunnitteleminen

Harjoittelun suunnitteleminen Polar Flow -verkkopalvelussa

Voit suunnitella harjoituksiasi ja luoda itsellesi yksilöllisiä harjoitustavoitteita Polar Flow -verkkopalvelussa tai Polar Flow -sovelluksessa. Huomaa, että harjoitustavoitteet on synkronoitava M200-laitteeseen FlowSync-ohjelmalla tai Flow-sovelluksella, ennen kuin voit käyttää niitä, ja että M200 näyttää vain meneillään olevalle päivälle suunnitellut harjoitukset. M200 ohjaa sinua tavoitteen saavuttamisessa harjoituksen aikana.

• Pikatavoite: Valitse harjoitukselle kesto- tai kaloritavoite. Voit esimerkiksi määrittää tavoitteeksi polttaa 500 kcal, juosta 10 km tai uida 30 minuuttia.
  • Jaksotettu tavoite: Voit jakaa harjoituksesi jaksoihin ja määrittää kullekin niistä oman kesto- ja tehotavoitteen. Tämän ominaisuuden avulla voit luoda esimerkiksi intervalliharjoituksen ja lisätä siihen asianmukaiset lämmittely- ja jäähdyttelyvaiheet.
  • Suosikit: Voit käyttää suosikkeja aikataulutettuina tavoitteina M200:ssa tai harjoitustavoitteiden pohjina.

Harjoitustavoitteen luominen Polar Flow -verkkopalvelussa

1. Siirry Päiväkirjaan ja napsauta Lisää > Harjoitustavoite.
  2. Valitse Lisää harjoitustavoite -näkymässä Pika tai Jaksotettu.

Pikatavoite

1. Valitse Pika.
  2. Valitse Laji, syötä Tavoitteen nimi (enintään 45 merkkiä), Päivämäärä ja Aika sekä mahdolliset Muistiinpanot (valinnainen).
  3. Syötä Kesto, Matka tai Kalorit. Voit syöttää vain yhden arvon.
  4. Voit tallentaa tavoitteen suosikkeihisi napsauttamalla suosikkikuvaketta .
  5. Lisää tavoite päiväkirjaasi napsauttamalla Tallenna.

Jaksotettu tavoite

1. Valitse Jaksotettu.
  2. Valitse Laji, syötä Tavoitteen nimi (enintään 45 merkkiä), Päivämäärä ja Aika sekä mahdolliset Muistiinpanot (valinnainen).
  3. Valitse, haluatko luoda uuden tavoitteen vai käyttää pohjaa.
    • Uuden luominen: Lisää tavoitteeseen jaksoja. Lisää kestoon perustuva jakso napsauttamalla Kesto tai matkaan perustuva jakso napsauttamalla Matka. Valitse Nimi ja Kesto/Matka jokaiselle jaksolle, Manuaalinen tai Automaattinen seuraavan jakson aloitus ja Valitse teho. Napsauta sitten Valmis. Voit palata muokkaamaan lisäämiäsi vaiheita napsauttamalla kynäkuvaketta.
    • Pohjan käyttäminen: Voit muokata pohjan vaiheita napsauttamalla oikealla näkyvää kynäkuvaketta. Voit lisätä pohjaan lisää vaiheita edellä olevien, uuden jaksotetun tavoitteen luomista koskevien ohjeiden mukaan.
  4. Voit tallentaa tavoitteen suosikkeihisi napsauttamalla suosikkikuvaketta .
  5. Lisää tavoite päiväkirjaasi napsauttamalla Tallenna.

Suosikit

Jos olet luonut tavoitteen ja lisännyt sen suosikkeihin, voit käyttää sitä aikataulutettuna tavoitteena.

1. Napsauta päiväkirjassasi kohtaa +Lisää sen päivän kohdalla, jona haluat käyttää suosikkia aikataulutettuna harjoituksena.
  2. Avaa suosikkiluettelosi napsauttamalla Suosikkitavoite.
  3. Napsauta suosikkia, jota haluat käyttää.
  4. Suosikki lisätään päiväkirjaasi kyseiselle päivälle aikataulutettuna tavoitteena. Oletuksena harjoitustavoitteelle aikataulutettu aika on 18.00. Jos haluat muuttaa harjoitustavoitteen tietoja, napsauta tavoitetta päiväkirjassasi ja muokkaa sitä haluamallasi tavalla. Päivitä sitten muutokset napsauttamalla Tallenna.

Jos haluat käyttää olemassa olevaa suosikkia harjoitustavoitteen pohjana, toimi seuraavasti:

1. Siirry Päiväkirjaan ja napsauta Lisää > Harjoitustavoite.
  2. Valitse Lisää harjoitustavoite -näkymässä Suosikkitavoitteet. Suosikkiharjoitustavoitteesi näytetään.
  3. Valitse suosikki tavoitteesi pohjaksi napsauttamalla Käytä.
  4. Syötä Päivämäärä ja Aika.
  5. Muokkaa suosikkia haluamallasi tavalla. Tavoitteen muokkaaminen tässä näkymässä ei muuta suosikkitavoitetta.
  6. Lisää tavoite päiväkirjaasi napsauttamalla Lisää päiväkirjaan.

Tavoitteiden synkronoiminen M200-laitteeseen

Muista synkronoida harjoitustavoitteesi Flow-verkkopalvelusta M200-laitteeseen FlowSync-ohjelman tai Flow-sovelluksen avulla. Jos et synkronoi niitä, ne näkyvät vain Flow-verkkopalvelun päiväkirjassa tai suosikit-luettelossa.

Tietoa harjoituksen aloittamisesta on kohdassa Harjoituksen aloittaminen.