Olet täällä: Harjoittelu > Harjoitusten yhteenveto

Harjoitusten yhteenveto

Harjoituksen jälkeen

M200 antaa yhteenvedon harjoituksestasi heti harjoituksen lopettamisen jälkeen. Saat yksityiskohtaisemman ja havainnollisen analyysin Polar Flow -sovelluksessa tai Polar Flow -verkkopalvelussa.

M200:ssa näet seuraavat harjoitustiedot:

Kesto

Harjoituksen kesto.

Keskisyke*

Keskisykkeesi harjoituksen aikana lyönteinä minuutissa tai prosentteina maksimisykkeestäsi. Yksikkö riippuu siitä, minkä asetuksen olet valinnut lajiprofiiliin Polar Flow -verkkopalvelussa.

Maksimisyke*

Maksimisykkeesi harjoituksen aikana.

Matka**

Harjoituksen aikana kulkemasi matka.

Keskivauhti/-nopeus**

Keskivauhtisi/-nopeutesi harjoituksen aikana.

Maksimivauhti/-nopeus**

Maksiminopeutesi/-vauhtisi harjoituksen aikana.

Kalorit

Harjoituksen aikana polttamasi kalorit.

*) Tiedot näytetään, jos käytit harjoittelun aikana sykkeenmittausta.

**) Tiedot näytetään, jos käytit harjoittelun aikana GPS-toimintoa.

Harjoitteluhistoria M200:ssa

Historia-kohdassa näet viiden viimeisimmän harjoituksesi yhteenvedot. Siirry Historia-kohtaan ja valitse OIKEALLA painikkeella harjoitus, jonka haluat nähdä. Näet tiedot pitämällä OIKEAA painiketta painettuna. Huomaa, että näytettävät tiedot riippuvat harjoituksen aikana käyttämääsi lajiprofiiliin tekemistäsi muutoksista.

Vanhempien harjoitustesi tiedot tallennetaan M200-laitteeseen, kunnes synkronoit ne Polar Flow -sovellukseen tai -verkkopalveluun. Jos M200:n tallennustila on vähissä, se kehottaa sinua synkronoimaan menneet harjoituksesi Flow-sovellukseen tai -verkkopalveluun.

Harjoitustiedot Polar Flow -sovelluksessa

M200 synkronoi tiedot automaattisesti Polar Flow -sovellukseen harjoituksen jälkeen, jos puhelimesi on Bluetooth-yhteyden toiminta-alueella. Voit myös synkronoida harjoitustiedot manuaalisesti M200:sta Flow-sovellukseen pitämällä M200:n VASENTA painiketta painettuna, kun olet kirjautuneena Flow-sovellukseen ja puhelimesi on Bluetooth-yhteyden toiminta-alueella. Sovelluksessa voit analysoida kunkin harjoituksen tiedot yhdellä silmäyksellä heti harjoituksen jälkeen. Sovelluksen avulla näet yhteenvedon harjoitustiedoista.

Katso lisätietoja kohdasta Polar Flow -sovellus.

Harjoitustiedot Polar Flow -verkkopalvelussa

Analysoi harjoituksesi tarkasti ja lue lisätietoja suorituksestasi. Seuraa edistymistäsi ja jaa myös parhaat harjoituksesi muiden kanssa.

Katso lisätietoja kohdasta Polar Flow -verkkopalvelu.