Olet täällä: Ominaisuudet > Smart Coaching -ominaisuudet > Aktiivisuusopas

Aktiivisuusopas

Aktiivisuusopas-toiminto näyttää, kuinka aktiivinen olet ollut päivän aikana, ja kertoo, paljonko olet vielä jäljessä päiväkohtaisista fyysisen aktiivisuuden suosituksista. Voit tarkistaa M200:sta, Polar Flow -mobiilisovelluksesta tai Polar Flow -verkkopalvelusta, miten edistyt päiväkohtaisen aktiivisuustavoitteesi saavuttamisessa.

M200:n aktiivisuusopas

M200:n ajannäyttötilassa näytön ympärillä näkyvät pisteet ja numerot osoittavat edistymisesi kohti päivittäistä aktiivisuustavoitettasi.

M200:n päävalikon toinen kuvake näyttää päivän aktiivisuutesi tarkemmin. Tässä näet prosentteina, kuinka suuren osan päivittäisestä aktiivisuustavoitteestasi olet saavuttanut. Se näkyy myös aktiivisuuspalkista.

Aktiivisuus-valikossa näet vaihtoehtoisia tapoja päivittäisen tavoitteesi saavuttamiseen. M200 kertoo, kuinka kauan sinun on oltava aktiivinen alhaisella, keskitasoisella tai korkealla intensiteetillä. ”Jalkeilla" tarkoittaa alhaista intensiteettiä, "kävely" keskitason intensiteettiä ja "hölkkä" korkeaa intensiteettiä. Käytännölliset ohjeet, kuten ”kävele 50 min” tai ”hölkkää 20 min”, auttavat valitsemaan haluamasi tavan tavoitteen saavuttamiseen. Polar Flow verkkopalvelussa ja Polar Flow -sovelluksessa on lisää esimerkkejä alhaisen, keskitason ja korkean intensiteetin aktiviteeteista.

Katso lisätietoja kohdasta Aktiivisuuden seuranta 24/7.