Olet täällä: Tärkeitä tietoja > Akku

Akku

Polar suosittelee, että tuotteen käyttöiän päätyttyä minimoit jätteistä ympäristölle ja ihmiselle aiheutuvat haitat noudattamalla paikallisia jätteidenkäsittelymääräyksiä ja hyödyntämällä elektronisten laitteiden lajittelua mahdollisuuksien mukaan. Älä hävitä tätä tuotetta lajittelemattoman yhdyskuntajätteen mukana.

M200:n akun lataaminen

M200:ssa on sisäinen ladattava akku. Ladattavia akkuja ei voi ladata uudelleen loputtomasti. Akun voi ladata ja sen varaus voi tyhjentyä yli 300 kertaa, ennen kuin pariston kapasiteetissa näkyy merkittävää heikentymistä. Latauskertojen enimmäismäärä riippuu myös käytöstä ja käyttöolosuhteista.

Älä lataa akkua alle 0 °C:n tai yli +40 °C:n lämpötiloissa tai kun USB-portti on märkä.

Voit ladata akun seinäpistorasiasta. Seinäpistorasiasta lataaminen edellyttää USB-sovitinta (ei sisälly tuotepakkaukseen). Jos käytät USB-virtasovitinta, varmista, että sovittimessa on merkintä ”output 5Vdc” ja että sen antama virta on vähintään 500 mA. Käytä vain asianmukaisesti hyväksyttyä USB-virtasovitinta (merkintä ”LPS”, ”Limited Power Supply”, "UL listed” tai ”CE”).

Älä lataa Polar-tuotteita 9 voltin laturilla, sillä sen käyttö voi vahingoittaa Polar-tuotetta.

Varmista myös, että kytket M200:n sovittimeen oikein, niin että M200:n USB-liittimen neljä nastaa ovat USB-sovittimen neljää nastaa vasten.

Voit ladata M200:n tietokoneen kautta liittämällä sen tietokoneeseen. Samalla voit synkronoida M200:n FlowSync-sovelluksen kautta.

1. Irrota laite rannekkeesta.
  2. Liitä M200 suoraan tietokoneen USB-porttiin. Varmista, että kytket M200:n oikein päin, niin että M200:n USB-liittimen neljä nastaa ovat tietokoneen USB-portin neljää nastaa vasten. Varmista myös, että USB-liitin ei taivu. Jos akku on aivan tyhjä, latauksen käynnistyminen vie muutaman minuutin. Jos tietokoneesi USB-portti on liian löysä M200:n liittämistä varten, voit liittää M200:n tietokoneen USB-porttiin USB A–A (uros–naaras) -jatkojohdolla. Anna tietokoneen asentaa kaikki ehdotetut USB-ajurit.

Varmista ennen M200:n lataamista, että sen USB-liittimessä ei ole kosteutta, hiuksia, pölyä tai likaa. Poista mahdollinen lika tai kosteus pyyhkimällä kevyesti.

1. Synkronoinnin jälkeen näytön akkukuvake alkaa täyttyä.
  2. Kun akkukuvake on täynnä, M200 on täyteen ladattu.

Älä säilytä akkua tyhjänä pitkiä aikoja äläkä pidä sitä aina täyteen ladattuna, sillä se voi vaikuttaa akun käyttöikään.

Akun kesto

Akun kesto on

• jopa 6 päivää ympärivuorokautisella aktiivisuuden seurannalla ja yhden tunnin päivittäisellä harjoittelulla GPS:n ja optisen sykkeenmittauksen ollessa käytössä, kun Älykkäät ilmoitukset -toiminto ei ole käytössä, tai
  • jopa 6 tuntia jatkuvassa harjoittelussa käytettäessä GPS:ää ja optista sykesensoria tai
  • jopa 40 tuntia jatkuvassa harjoittelussa käytettäessä optista sykesensoria tai
  • jopa 30 päivää ympärivuorokautisella aktiivisuuden seurannalla, kun Älykkäät ilmoitukset -toiminto ei ole käytössä.

Akun kestoon vaikuttavat monet tekijät, kuten M200:n käyttöympäristön lämpötila, käyttämäsi toiminnot, kuinka paljon näyttö on päällä sekä akun ikä. Kestoaika lyhenee merkittävästi lämpötilan laskiessa selvästi nollan alapuolelle. M200:n pitäminen päällystakin alla auttaa pitämään sen lämpimämpänä, mikä pidentää akun kestoa.

Ilmoitukset heikosta varauksesta

Akun varaus heikko

Akun varaus on heikko. M200:n lataaminen on suositeltavaa.

Lataa akku

Lataus ei riitä harjoituksen tallentamiseen. Voit aloittaa uuden harjoituksen vasta, kun M200 on ladattu.