Olet täällä: Polar Flow > M200 Käyttöohje | Polar Flow -sovellus

Polar Flow -sovellus

Polar Flow -mobiilisovelluksessa näet välittömästi visuaalisen esityksen harjoitus- ja aktiivisuustiedoistasi. Voit myös suunnitella harjoituksia sovelluksen avulla.

Harjoitustiedot

Polar Flow -sovelluksen avulla näet helposti menneiden ja suunniteltujen harjoitustesi tiedot ja voit luoda uusia harjoitustavoitteita. Voit luoda pikatavoitteen tai jaksotetun tavoitteen.

Saat pikaisen yhteenvedon harjoituksestasi ja voit analysoida suorituksesi yksityiskohdat välittömästi. Näet harjoittelusi viikoittaiset yhteenvedot harjoituspäiväkirjassasi. Voit myös jakaa parhaat suorituksesi ystävillesi kuvanjakotoiminnolla.

Aktiivisuustiedot

Seuraa aktiivisuuttasi 24/7. Tarkista, paljonko olet jäljessä päivittäisestä aktiivisuustavoitteestasi ja miten saavutat sen. Tarkista ottamiesi askelten määrä, askelmäärän perusteella laskettu kulkemasi matka, kuluttamasi kalorit ja nukkumiseen käyttämäsi aika ja unen laatu.

Lajiprofiilit

Voit lisätä, poistaa ja järjestää uudelleen lajiprofiileja helposti Flow-sovelluksessa. Flow-sovelluksessa ja M200:ssa voi olla aktiivisena enintään 20 lajiprofiilia. Voit muokata lajiprofiileja Flow-verkkopalvelussa.

Kuvanjako

Flow-sovelluksen kuvanjakotoiminnon avulla voit jakaa kuvia, joihin on lisätty harjoitustietosi. Voit jakaa olemassa olevan kuvan tai ottaa uuden ja muokata kuvaa lisäämällä siihen harjoitustietosi. Jos käytit harjoituksen aikana GPS-tallennusta, voit myös jakaa kuvan kulkemastasi reitistä.

Flow-sovelluksen ominaisuuksia koskevia lisätietoja ja ohjeita on Polar Flow -sovelluksen tuotetukisivulla.

Flow-sovelluksen käytön aloittaminen

Voit määrittää M200:n asetukset mobiililaitteella ja Flow-sovelluksella.

Aloita Flow-sovelluksen käyttö lataamalla sovellus mobiililaitteeseesi App Store- tai Google Play -kaupasta. Flow App for iOS on yhteensopiva iPhone 5:n (tai uudemman) kanssa ja se edellyttää Applen iOS 10.0:a (tai uudempaa). Android-käyttöjärjestelmään tarkoitettu Polar Flow -mobiilisovellus on yhteensopiva Android 4.4:ää tai uudempaa versiota käyttävien laitteiden kanssa. Lisätietoa Polar Flow -sovelluksen käytöstä löydät osoitteesta support.polar.com/fi/tuki/flow_app.

Ennen uuden mobiililaitteen (älypuhelin, taulutietokone) käyttöönottoa laite on yhdistettävä M200-laitteeseen. Katso lisätietoja kohdasta Yhdistäminen.

M200 synkronoi harjoitustiedot Flow-sovellukseen automaattisesti harjoituksen jälkeen. Jos puhelimessasi on Internet-yhteys, aktiivisuus- ja harjoitustietosi synkronoituvat automaattisesti myös Flow-verkkopalveluun. Flow-sovellus on helpoin tapa synkronoida harjoitustiedot M200:sta verkkopalveluun. Lisätietoja M200:n synkronoimisesta on kohdassa Synkronointi.