Olet täällä: Harjoittelu > Harjoituksen aloittaminen

Harjoituksen aloittaminen

1. Laita M200 ranteeseesi ja kiristä ranneke.
  2. Siirry kohtaan Harjoittelu ja pidä OIKEAA painiketta painettuna.
  3. TAI

Pidä OIKEAA painiketta painettuna.

4. Selaa lajiprofiileja OIKEALLA painikkeella. Voit lisätä lajiprofiileja M200-laitteeseen Polar Flow -mobiilisovelluksessa tai Flow-verkkopalvelussa. Verkkopalvelussa voit myös määrittää kuhunkin lajiprofiiliin lajikohtaisia asetuksia, kuten räätälöityjä harjoitusnäkymiä.
  5. Siirry ulos loitolle korkeista rakennuksista ja puista. Pidä M200 paikallaan näyttö ylöspäin, jotta laite löytää GPS-satelliittisignaalit. Kun signaali löytyy, M200 värisee ja GPS-kuvake lakkaa vilkkumasta.
  6. Sykekuvake lakkaa vilkkumasta ja sykkeesi tulee näyttöön, kun M200 on löytänyt sen.

7. Aloita harjoituksen tallentaminen pitämällä OIKEAA painiketta painettuna.

Katso kohdasta Toiminnot harjoittelun aikana lisätietoja M200:n harjoituksen aikana käytettävissä olevista toiminnoista.

Suunnitellun harjoituksen aloittaminen

Voit suunnitella harjoituksiasi ja luoda yksityiskohtaisia harjoitustavoitteita Polar Flow -sovelluksessa tai Polar Flow -verkkopalvelussa ja synkronoida ne M200-laitteeseen.

Suunnitellun harjoituksen aloittaminen:

Kuluvan päivän suunnitellut harjoituksesi näkyvät luettelon ensimmäisenä kohdassa Harjoittelu.

1. Valitse harjoitustavoite pitämällä OIKEAA painiketta painettuna. Jos olet suunnitellut päivälle jaksotetun harjoitustavoitteen, voit selata suunnitellun harjoituksen jaksoja painamalla OIKEAA painiketta.
  2. Voit avata lajiprofiililuettelon pitämällä OIKEAA painiketta painettuna. Aloita harjoitus noudattamalla edellä olevia ohjeita kohdasta 3 eteenpäin.

M200 ohjaa sinua tavoitteen saavuttamisessa harjoituksen aikana. Lisätietoja on kohdassa Toiminnot harjoittelun aikana.