Olet täällä: Harjoittelu > Harjoituksen aikana

Harjoituksen aikana

Harjoitusnäkymien selaaminen

Harjoituksen aikana voit selata harjoitusnäkymiä OIKEALLA painikkeella. Huomaa, että käytettävissä olevat harjoitusnäkymät ja niissä näkyvät tiedot riippuvat valitsemastasi lajista. Voit määrittää kunkin lajiprofiilin asetukset ja esimerkiksi luoda niille räätälöidyt harjoitusnäkymät Polar Flow -verkkopalvelussa. Katso lisätietoja kohdasta Lajiprofiilit Flow-verkkopalvelussa.

Esimerkiksi juoksuprofiilin oletusharjoitusnäkymissä näytetään seuraavat tiedot:

Harjoituksen kesto tähän saakka.
Senhetkinen sykkeesi.

Nopeutesi/vauhtisi.
Kulkemasi matka.

Harjoituksen kesto tähän saakka.
Meneillään olevan kierroksen kesto.

Nopeutesi verrattuna maratonin maailmanennätysnopeuteen.

Harjoittelu pikaharjoitustavoitteen mukaan

Jos olet luonut Flow-verkkopalvelussa harjoituksen kestoon tai kaloreihin perustuvan pikaharjoitustavoitteen ja synkronoinut sen M200-laitteeseen, seuraava näkymä on oletuksena ensimmäinen harjoitusnäkymä:

Kuinka pitkä aika, kuinka monta kilometriä tai kuinka monta kaloria tavoitteesta puuttuu vielä.
Kuinka suuren prosenttiosuuden tavoitteestasi olet saavuttanut.

Näytön ympärille ilmestyy edistymistäsi havainnollistavia pisteitä sitä mukaa, kuin harjoitustavoitteesi täyttyy. Näytön ympärillä olevat numerot osoittavat edistymisesi prosentteina.

Harjoittelu jaksotetun harjoitustavoitteen mukaan

Jos olet luonut Flow-verkkopalvelussa jaksotetun harjoitustavoitteen ja synkronoinut sen M200-laitteeseen, seuraava näkymä on oletuksena ensimmäinen harjoitusnäkymä:

Nykyinen sykkeesi.
Jakson ajastin.

Jaksotetun harjoitustavoitteen mukaisen harjoituksen aikana näytön ympärillä näkyvät pisteet osoittavat tavoitesykealueen.

Sykealueet

Näytön ympärillä näkyvät pisteet ja numerot havainnollistavat, millä sykealueella harjoittelet. Vilkkuva piste osoittaa, oletko lähempänä edellistä vai seuraavaa sykealuetta.

Oikealla olevassa esimerkkikuvassa olet sykealueella 2, joka on 60–69 prosenttia maksimisykkeestä. Vilkkuva piste osoittaa, että olet lähellä saavuttaa 70 prosenttia maksimista.

Toiminnot harjoittelun aikana

Kierrosajan mittaaminen

Mittaa kierrosaika pitämällä OIKEAA painiketta painettuna.

Jakson vaihtaminen jaksotetussa harjoituksessa

Jos valitsit manuaalisen jakson vaihtamisen jaksotetun harjoituksen luomisen yhteydessä, siirry jakson päättymisen jälkeen seuraavaan jaksoon painamalla OIKEAA painiketta.

Näytön valo

Harjoituksen aikana näyttöön syttyy valo, kun käännät rannettasi niin, että näet näytön.

Ilmoitukset

Jos harjoittelet suunniteltujen sykealueiden ulkopuolella, M200 antaa värinähälytyksen.