Olet täällä: Polar Flow > Polar Flow -verkkopalvelu > Suosikit

Suosikit

Voit tallentaa suosikkiharjoitustavoitteesi Flow-verkkopalvelussa suosikkeihin ja hallita niitä siellä. Voit käyttää suosikkeja aikataulutettuina tavoitteina M200:ssa. Katso lisätietoja kohdasta Harjoitusten suunnittelu Flow -verkkopalvelussa.

Harjoitustavoitteen lisääminen Suosikkeihin

1. Luo harjoitustavoite.
  2. Napsauta sivun oikeassa alakulmassa olevaa suosikkikuvaketta .
  3. Tavoite lisätään suosikkeihin.

tai

1. Avaa aiemmin luomasi, olemassa oleva tavoite päiväkirjastasi.
  2. Napsauta sivun oikeassa alakulmassa olevaa suosikkikuvaketta .
  3. Tavoite lisätään suosikkeihin.

Suosikin muokkaaminen

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa nimesi vieressä olevaa suosikkikuvaketta . Kaikki suosikkiharjoitustavoitteesi näytetään.
  2. Napsauta suosikkia, jota haluat muokata, ja napsauta sitten Muokkaa.
  3. Voit vaihtaa lajia ja tavoitteen nimeä sekä lisätä muistiinpanoja. Voit muuttaa harjoituksen yksityiskohtaisia tietoja kohdasta Pika tai Jaksotettu. (Katso lisätietoja Harjoittelun suunnitteleminen -luvusta.) Kun olet tehnyt kaikki tarvittavat muutokset, napsauta Päivitä muutokset.

Suosikin poistaminen

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa nimesi vieressä olevaa suosikkikuvaketta . Kaikki suosikkiharjoitustavoitteesi näytetään.
  2. Poista suosikki napsauttamalla poistettavan harjoitustavoitteen oikeassa yläkulmassa olevaa poistokuvaketta.