Olet täällä: Polar Flow > Synkronointi

Synkronoi

Voit siirtää tiedot M200:sta Polar Flow -sovellukseen langattomasti Bluetooth Smart -yhteyden avulla. Voit myös synkronoida M200:n Polar Flow -verkkopalveluun käyttämällä USB-porttia ja FlowSync-ohjelmaa. Tietojen synkronoiminen M200:n ja Flow-sovelluksen välillä edellyttää Polar-tiliä. Jos haluat synkronoida tiedot M200:sta suoraan verkkopalveluun, tarvitset Polar-tilin lisäksi myös FlowSync-ohjelman. Jos olet määrittänyt M200:n asetukset, olet luonut Polar-tilin. Jos määritit M200:n asetukset tietokoneella, tietokoneellasi on FlowSync-ohjelma.

Muista synkronoida M200, verkkopalvelu ja mobiilisovellus, niin tietosi pysyvät aina ajan tasalla missä sitten oletkin.

Synkronointi Flow-mobiilisovelluksella

Varmista ennen synkronointia, että

• sinulla on Polar-tili ja Flow-sovellus
  • mobiililaitteessasi on Bluetooth päällä eikä laite ole lentotilassa
  • olet yhdistänyt M200:n ja matkapuhelimesi. Katso lisätietoja kohdasta Yhdistäminen.

Tietojen synkronointi:

1. Kirjaudu sisään Flow-sovellukseen ja pidä M200:n VASENTA painiketta painettuna.
  2. Etsitään näkyy näytössä, jonka jälkeen näyttöön tulee Yhdistää ja Synkronoi.
  3. M200:n näytössä näkyy pyörivä ympyrä synkronoinnin aikana. Onnistuneen synkronoinnin jälkeen ympyrän tilalle tulee tarkistusmerkkikuvake.

M200 synkronoi tiedot automaattisesti Flow-sovellukseen harjoituksen jälkeen, jos puhelimesi on Bluetooth-yhteyden toiminta-alueella. Kun M200 synkronoi tiedot Flow-sovellukseen, aktiivisuus- ja harjoitustietosi synkronoituvat automaattisesti Internet-yhteyden välityksellä myös Flow-verkkopalveluun.

Tukitietoa ja lisätietoa Polar Flow -sovelluksen käytöstä on osoitteessa support.polar.com/fi/tuki/flow_app.

Synkronointi Flow-verkkopalveluun FlowSync-ohjelman avulla

Tietojen synkronointi Flow-verkkopalveluun edellyttää FlowSync-ohjelmaa. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja lataa ja asenna ohjelma ennen synkronointia.

1. Liitä M200 tietokoneeseen. Varmista, että FlowSync-ohjelma on käynnissä.
  2. FlowSync-ikkuna avautuu ja synkronointi alkaa.
  3. Kun toiminto on suoritettu loppuun, näyttöön tulee Valmis-ilmoitus.

Aina, kun liität M200:n tietokoneeseen, Polar FlowSync -ohjelma siirtää tiedot M200:sta Polar Flow -verkkopalveluun ja synkronoi mahdollisesti muuttamasi asetukset. Jos synkronointi ei käynnisty automaattisesti, voit käynnistää FlowSync-ohjelman työpöydän kuvakkeesta (Windows) tai sovelluskansiosta (Mac OS X). Aina kun laiteohjelmistoon on saatavilla päivitys, FlowSync ilmoittaa siitä ja kehottaa sinua asentamaan päivityksen.

Jos muutat asetuksia Flow-verkkopalvelussa M200:n ollessa liitettynä tietokoneeseen, voit siirtää asetukset M200:aan painamalla FlowSync-ohjelman synkronointipainiketta.

Tukitietoa ja lisätietoja Flow-verkkopalvelun käytöstä on osoitteessa support.polar.com/fi/tuki/flow.

Tukitietoa ja lisätietoja FlowSync-ohjelman käytöstä on osoitteessa support.polar.com/fi/tuki/FlowSync.