Olet täällä: Polar Flow > Polar Flow -sovellus > Harjoittelun suunnitteleminen

Harjoittelun suunnitteleminen Polar Flow -sovelluksessa

Voit suunnitella harjoituksiasi ja luoda itsellesi yksilöllisiä harjoitustavoitteita Polar Flow -verkkopalvelussa tai Polar Flow -sovelluksessa. Huomaa, että harjoitustavoitteet on synkronoitava M200-laitteeseen, ennen kuin voit käyttää niitä, ja että M200 näyttää vain meneillään olevalle päivälle suunnitellut harjoitukset. M200 ohjaa sinua tavoitteen saavuttamisessa harjoituksen aikana.

• Pikatavoite: Valitse harjoitukselle kesto- tai kaloritavoite. Voit esimerkiksi määrittää tavoitteeksi polttaa 500 kcal, juosta 10 km tai uida 30 minuuttia.
  • Jaksotettu tavoite: Voit jakaa harjoituksesi jaksoihin ja määrittää kullekin niistä oman kesto- ja tehotavoitteen. Tämän ominaisuuden avulla voit luoda esimerkiksi intervalliharjoituksen ja lisätä siihen asianmukaiset lämmittely- ja jäähdyttelyvaiheet.

Harjoitustavoitteen luominen Polar Flow -sovelluksessa

1. Avaa Harjoittelu-kalenteri Polar Flow -sovelluksessa.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa näkyvää pluskuvaketta.

Pikatavoitteen luominen

1. Valitse luettelosta Lisää pikatavoite.
  2. Valitse, määritätkö tavoitteeksi matkan, keston vai kalorit.
  3. Lisää laji (valinnainen) ja syötä Tavoitteen nimi, Päivämäärä, Aika ja Muistiinpanot (valinnainen). Määritä tavoitteen tyypistä riippuen Matka, Kesto tai Kalorit.
  4. Lisää tavoite Harjoittelu-kalenteriisi napauttamalla Luo tavoite.

Jaksotetun tavoitteen luominen

Polar Flow -sovelluksessa voi luoda vain intervallityyppisen jaksotetun harjoitustavoitteen. Jos haluat luoda muuntyyppisen jaksotetun tavoitteen, voit luoda sen Polar Flow -verkkopalvelussa.

1. Valitse luettelosta Lisää jaksotettu tavoite.
  2. Lisää laji (valinnainen) ja syötä Tavoitteen nimi, Päivämäärä, Aika ja Muistiinpanot (valinnainen). Valitse liukusäätimellä, haluatko aloittaa jaksot automaattisesti.
  3. Muokkaa harjoitustavoitteen eri jaksojen asetuksia pyyhkäisemällä näyttöä oikealta vasemmalle:
    • Alkulämmittely: Valitse, perustuuko jakso kestoon vai matkaan, ja syötä arvo.
    • Intervalli: Määritä intervallien määrä ja valitse, perustuvatko harjoitus- ja lepojakso(t) kestoon vai matkaan, ja syötä arvot.
    • Jäähdyttely: Valitse, perustuuko jakso kestoon vai matkaan, ja syötä arvo.
  1. Lisää tavoite Harjoittelu-kalenteriisi napauttamalla Luo tavoite.