Olet täällä: Aloittaminen > Painikkeet, näytön kuvakkeet ja valikkorakenne

Painikkeet, näytön kuvakkeet ja valikkorakenne

Painikkeet

M200:ssa on kaksi painiketta, yksi kummallakin puolella. Seuraavassa taulukossa kerrotaan painikkeiden toiminnot.

VASEN OIKEA
Paina Paina
Palaa edelliselle valikkotasolle Selaa valikkoa, valintoja ja harjoitusnäkymiä
Keskeytä harjoitus
Pidä painettuna Pidä painettuna
Lopeta harjoitus, joka on keskeytettynä. Avaa valikko
Palaa ajannäyttötilaan Vahvista valinnat
Aloita yhdistäminen ja synkronoiminen ajannäyttötilassa Aloita harjoitus
  Mittaa kierrosaika harjoittelun aikana

Taustavalo syttyy mitä tahansa painiketta painamalla. Harjoituksen aikana näyttöön syttyy valo, kun käännät rannettasi niin, että näet näytön.

Näytön kuvakkeet

Näytön ympärillä olevat pisteet voivat osoittaa useita eri asioita:

• Ajannäyttötilassa pisteet osoittavat edistymisesi kohti päivittäistä aktiivisuustavoitettasi.
  • Harjoituksen aikana pisteet osoittavat sykealueen, jolla olet. Jaksotetun harjoitustavoitteen mukaisen harjoituksen aikana pisteet osoittavat tavoitesykealueen. Pikaharjoitustavoitteen mukaisen harjoituksen aikana pisteet havainnollistavat edistymistäsi kohti tavoitettasi.
  • Kun selaat valikoita, pisteet osoittavat valikon vierityspalkkia.
Lentotila on päällä. Kaikki langattomat yhteydet matkapuhelimeesi ja lisälaitteisiin on katkaistu.
Älä häiritse -tila on päällä, joten et saa älykkäitä ilmoituksia. Oletusasetuksen mukaan Älä häiritse -tila on päällä klo 22.00–7.00. Voit ottaa Älä häiritse -tilan käyttöön ja pois käytöstä sekä muokata sen asetuksia Polar Flow -mobiilisovelluksessa. Katso lisätietoja kohdasta Älykkäät ilmoitukset.
Bluetooth-yhteys matkapuhelimeesi on katkaistu. Muodosta yhteys uudelleen pitämällä VASENTA painiketta painettuna ajannäyttötilassa.

Synkronoi. Kun M200 synkronoi tietoja Polar Flow -sovelluksen kanssa, ajannäyttötilassa näkyy pyörivä ympyrä.

Synkronointi onnistui. Tämä kuvake näkyy lyhyesti pyörivän ympyrän tilalla, kun synkronointi on onnistunut.

Synkronointi epäonnistui. Tämä kuvake tulee näyttöön synkronoinnin jälkeen, jos M200 ei ole pystynyt synkronoimaan tietoja Polar Flow -sovelluksen kanssa.

Saavutit viikoittaisen palkintosi. Katso lisätietoja Juoksuohjelma-luvusta.

GPS-kuvake vilkkuu, kun M200 etsii GPS-satelliittisignaaleja. Kun M200 löytää signaalin, kuvake lakkaa vilkkumasta ja jää näyttöön.

Sydänkuvake tarkoittaa sykettä. Sydänkuvake vilkkuu, kun M200 etsii sykettäsi. Kun syke löytyy, kuvake lakkaa vilkkumasta ja jää näyttöön. Lisäksi sykkeesi tulee näyttöön.

Valikkorakenne

Harjoittelu

Aloita harjoitus siirtymällä kohtaan Harjoittelu. Selaa lajiprofiililuetteloa ja etsi haluamasi laji harjoitusta varten. Voit lisätä lajiprofiileja luetteloon Polar Flow -mobiilisovelluksessa tai Polar Flow -verkkopalvelussa. Verkkopalvelussa voit määrittää kullekin profiilille haluamasi asetukset.

Aktiivisuus

Päivittäistä aktiivisuustavoitetta havainnollistetaan Aktiivisuus-näkymän aktiivisuuspalkilla. Aktiivisuuspalkki täyttyy, kun saavutat päivittäisen tavoitteesi. Näet edistymisesi kohti päivittäistä aktiivisuustavoitettasi myös ajannäyttötilassa näytön ympärillä olevista pisteistä. Aktiivisuus-valikossa näet vaihtoehtoisia tapoja päivittäisen aktiivisuustavoitteesi saavuttamiseen ja päivän aikana ottamiesi askeleiden määrän. Jos saat päivän aikana passiivisuusleimoja, näet myös ne Aktiivisuus-valikossa.

Polar M200:n antama päivittäinen aktiivisuustavoite perustuu henkilökohtaisiin tietoihisi ja aktiivisuusasetukseesi, jonka voit tarkistaa ja muuttaa Polar Flow -sovelluksessa tai -verkkopalvelussa asetuksista, jotka avautuvat nimeäsi ja profiilikuvaasi napsauttamalla.

Katso lisätietoja kohdasta Aktiivisuuden seuranta 24/7.

Historia

Historia-kohdassa näet viisi viimeisintä harjoitustasi. Vanhempien harjoitustesi tiedot tallennetaan M200-laitteeseen, kunnes synkronoit ne Polar Flow -sovellukseen tai -verkkopalveluun. Jos M200:n tallennustila on vähissä, se kehottaa sinua synkronoimaan menneet harjoituksesi Flow-sovellukseen tai -verkkopalveluun. Katso lisätietoja kohdasta Harjoitusten yhteenveto.

Minun syke

Minun syke -kohdassa voit tarkistaa sykkeesi aloittamatta harjoitusta.

Asetukset

Asetukset-kohdassa voit yhdistää ja synkronoida laitteita M200-laitteeseen sekä ottaa älykkäät ilmoitukset ja lentotilan käyttöön ja pois käytöstä. Katso lisätietoja kohdasta Asetukset.