Olet täällä: Tärkeitä tietoja > Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

M200

Akkutyyppi: 180 mAh:n ladattava litiumpolymeeriakku
Kestoaika: Jopa 6 päivää ympärivuorokautisella aktiivisuuden seurannalla ja yhden tunnin päivittäisellä harjoittelulla GPS:n ja optisen sykkeenmittauksen ollessa käytössä, kun Älykkäät ilmoitukset -toiminto ei ole käytössä.
Toimintalämpötila: -10 °C – +50 °C
Latausaika: Enintään 2 tuntia.
Latauslämpötila: 0 °C – +40 °C
Materiaalit: Laite: akryylinitriilibutadieenistyreeni, lasikuitu, polykarbonaatti, ruostumaton teräs, polymetyylimetakrylaatti, epoksiliima

Ranneke (polyuretaani): termoplastinen polyuretaani, polykarbonaatti, ruostumaton teräs
Lisävarusteena saatava ranneke (silikoni): silikoni, ruostumaton teräs, polyamidi, lasikuitu

Kellon tarkkuus: Tarkempi kuin ± 0,5 sekuntia/päivä lämpötilan ollessa 25 °C
Sykkeenmittausalue: 30-240 bpm
Vesitiiviys: Soveltuu uimiseen
Muistin kapasiteetti: 60 h sykeharjoittelua

Käyttää langatonta Bluetooth Smart -teknologiaa.

M200 on yhteensopiva Polar Bluetooth Smart -sykesensoreiden kanssa.

Polar FlowSync -ohjelma

FlowSync-ohjelman käyttö edellyttää tietokonetta, jossa on Microsoft Windows- tai Mac-käyttöjärjestelmä, Internet-yhteys ja vapaa USB-portti.

Tarkista uusimmat yhteensopivuustiedot osoitteessa support.polar.com.

Polar Flow -mobiilisovelluksen yhteensopivuus

Tarkista uusimmat yhteensopivuustiedot osoitteessa support.polar.com.

Polar-tuotteiden vesitiiviys

Useimpia Polar-tuotteita voi käyttää uidessa. Ne eivät kuitenkaan ole sukellusmittareita. Älä paina laitteen painikkeita veden alla, jotta laite pysyy vesitiiviinä.

Ranteesta tehtävällä sykkeenmittauksella varustetut Polar-laitteet soveltuvat uimiseen ja kylpemiseen. Ne mittaavat aktiivisuustietoja ranteesi liikkeestä myös uidessasi. Testeissämme olemme kuitenkin havainneet, että ranteesta tehtävä sykkeenmittaus ei toimi ihanteellisella tavalla vedessä, joten ranteesta tehtävää sykkeenmittausta ei suositella uintiin.

Kelloteollisuudessa vesitiiviys ilmoitetaan yleensä metreinä, mikä tarkoittaa siinä syvyydessä vallitsevaa staattista vedenpainetta. Polar käyttää samaa merkintätapaa. Polar-tuotteiden vesitiiviys on testattu kansainvälisen ISO 22810- tai IEC60529 -standardin mukaisesti. Jokainen Polar-laite, jossa on merkintä vesitiiviydestä, testataan ennen toimitusta. Näin varmistetaan, että ne kestävät vedenpaineen.

Polar-tuotteet on jaettu neljään luokkaan vesitiiviyden mukaan. Tarkista oman Polar-tuotteesi vesitiiviyskategoria sen takakannesta ja vertaa sitä alla olevaan taulukkoon. Huomioithan, ettei taulukkoa voi välttämättä soveltaa muiden valmistajien tuotteisiin.

Veden alla liikuttaessa laitteeseen kohdistuva liikkuvan veden aiheuttama dynaaminen paine on staattista painetta suurempi. Tämä tarkoittaa, että tuotteen liikuttaminen veden alla altistaa sen suuremmalle paineelle kuin se altistuisi paikallaan ollessaan.

Tuotteen takana oleva merkintä Roiskevesi,
hiki, sade jne.
Uiminen ja kylpeminen Pintasukellus snorkkelin kanssa
(ei ilmasäiliöitä)
Laitesukellus
(ilmasäiliöiden kanssa)
Vesitiiviysominaisuudet
Vesitiiviys: IPX7 OK - - - Älä pese painepesurilla.
Kestää roiskevettä, sadetta jne.
Viitestandardi: IEC60529.
Vesitiiviys: IPX8 OK OK - - Vähimmäisvaatimus kylpemiseen ja uimiseen.
Viitestandardi: IEC60529.
Vedenkestävä
Vedenkestävä 20/30/50 metriin
Soveltuu uimiseen
OK OK - - Vähimmäisvaatimus kylpemiseen ja uimiseen.
Viitestandardi: ISO22810.
Vesitiivis 100 metriin OK OK OK - Soveltuu toistuvaan käyttöön vedessä, mutta ei laitesukellukseen.
Viitestandardi: ISO22810.