Olet täällä: Aloittaminen > Esittely

Polar M200:n käyttöohje

Tutustu M200-laitteeseen tämän käyttöohjeen avulla. Osoitteesta support.polar.com/fi/M200 löydät M200-laitetta koskevia ohjevideoita ja tukidokumentteja.

Esittely

Onnittelut Polar M200:n valinnasta!

Polar M200 -GPS-juoksukellossa on sisäänrakennettu GPS, ranteesta mittaava sykemittari ja ainutlaatuiset Smart Coaching -ominaisuudet. Pienikokoisen GPS:n avulla voit seurata juoksuvauhtiasi, kulkemaasi matkaa, korkeutta ja reittiäsi. Et tarvitse erillistä sykesensoria, vaan voit nauttia harjoittelusta ranteesta tehtävän sykkeen mittauksen avulla milloin tahansa.

Seuraa arkipäivän aktiivisuuttasi. Näet, miten harjoitukset edistävät terveyttäsi, ja saat ohjeita päivittäisen aktiivisuustavoitteesi saavuttamiseen. Älykkäät ilmoitukset auttavat sinua pysymään ajan tasalla: M200 ilmoittaa saapuvista puheluista, viesteistä ja puhelimesi sovellusten toimista. Lisäksi voit vaihtaa ranneketta asusi mukaan. Lisärannekkeita on myynnissä erikseen.

Hyödynnä M200 kokonaisuudessaan

Liity osaksi Polar-ympäristöä ja hyödynnä kaikki M200:n tarjoamat mahdollisuudet.

Saat Polar Flow -sovelluksen App Store®- tai Google PlayTM -kaupasta. Synkronoi M200 ja Flow-sovellus harjoituksen jälkeen, niin saat välittömästi yhteenvedon ja palautetta harjoitustuloksestasi ja suorituksestasi. Flow-sovelluksesta näet myös, miten olet nukkunut ja miten aktiivinen olet ollut päivän aikana.

Synkronoi harjoitustiedot Polar Flow -verkkopalveluun tietokoneella FlowSync-ohjelmaa käyttäen tai Flow-sovelluksen avulla. Verkkopalvelussa voit suunnitella harjoituksia, seurata saavutuksiasi, saat ohjeita ja näet yksityiskohtaiset tiedot harjoitustuloksistasi, aktiivisuudestasi ja nukkumisestasi. Kerro ystävillesi saavutuksistasi, etsi muita ahkeria liikkujia ja hae lisämotivaatiota sosiaalisista harjoitusyhteisöistä. Kaikki tämä on osoitteessa flow.polar.com.