Olet täällä: Polar Flow > Polar Flow -verkkopalvelu > Lajiprofiilit Flow-verkkopalvelussa

Polar-lajiprofiilit Flow-verkkopalvelussa

M200:ssa on oletuksena kolme lajiprofiilia. Polar Flow -verkkopalvelussa voit lisätä uusia lajiprofiileja lajiluetteloon ja muokata niiden asetuksia. M200:ssa voi olla enintään 20 lajiprofiilia. Jos Flow-verkkopalvelussa on yli 20 lajiprofiilia, luettelon 20 ensimmäistä lajiprofiilia siirretään M200-laitteeseen synkronoinnin yhteydessä.

Voit muuttaa lajiprofiilien järjestystä vetämällä ja pudottamalla. Valitse siirrettävä laji ja vedä se haluamaasi kohtaan luettelossa.

Uuden lajiprofiilin lisääminen

Flow-verkkopalvelussa:

 1. Napsauta oikeassa yläkulmassa näkyvää nimeäsi/profiilikuvaasi.
 2. Valitse Lajiprofiilit.
 3. Napsauta Lisää lajiprofiili ja valitse laji luettelosta.
 4. Laji lisätään luetteloon.

Lajiprofiilin muokkaaminen

Flow-verkkopalvelussa:

 1. Napsauta oikeassa yläkulmassa näkyvää nimeäsi/profiilikuvaasi.
 2. Valitse Lajiprofiilit.
 3. Napsauta Muokkaa sen lajin kohdalla, jota haluat muokata.

Voit muokata seuraavia tietoja kussakin lajiprofiilissa:

Perusasetukset

 • Automaattinen kierros (kestoon tai matkaan perustuva tai ei käytössä)

Syke

 • Sykenäkymä (lyöntiä minuutissa tai % maksimista)
 • Syke näytetään toisissa laitteissa (Tämä tarkoittaa, että langatonta Bluetooth Smart -teknologiaa käyttävät yhteensopivat laitteet, esim. kuntosalilaitteet, havaitsevat sykkeesi. Voit myös käyttää M200-laitetta Polar Club -tunneilla sykkeesi ilmoittamiseen Polar Club -järjestelmälle.)
 • Sykealueasetukset (Sykealueiden avulla voit helposti valita harjoittelun intensiteetin ja seurata sitä. Jos valitset Oletus-asetuksen, et voi muuttaa sykerajoja. Jos valitset Vapaa-asetuksen, kaikkia rajoja voi muuttaa. Sykealueiden oletusarvoiset rajat lasketaan maksimisykkeen perusteella.)

Nopeus-/vauhtiasetukset

 • Nopeus/vauhtinäkymä (Valitse nopeus, jonka yksikkönä on km/h tai mph, tai vauhti, jonka yksikkönä on min/km tai min/mi.)

Harjoitusnäkymät

Valitse tiedot, jotka näytetään harjoitusnäkymissä harjoituksen aikana. Kussakin lajiprofiilissa voi olla enintään viisi harjoitusnäkymää. Kussakin harjoitusnäkymässä voi olla enintään kaksi tietokenttää.

Voit muokata olemassa olevaa näkymää napsauttamalla siinä olevaa kynäkuvaketta tai lisätä uuden napsauttamalla Lisää uusi näkymä.

Pikavalinnat ja palaute

 • Värinäpalaute (Voit ottaa värinän käyttöön tai pois käytöstä.)

GPS ja korkeus

 • GPS-tallennusnopeus (Voit ottaa toiminnon pois käytöstä tai valita sen asetukseksi Tarkka tallennus, jolloin GPS-tallennus on käytössä.)

Kun olet määrittänyt lajiprofiilien asetukset, napsauta Tallenna. Muista synkronoida asetukset M200-laitteeseen.

Huomaa, että monien sisälajien, ryhmäliikuntalajien ja joukkuelajien lajiprofiileissa Syke näytetään toisissa laitteissa -asetus on oletuksena käytössä. Tämä tarkoittaa, että yhteensopivat, langatonta Bluetooth Smart -teknologiaa käyttävät laitteet, kuten kuntosalilaitteet, havaitsevat sykkeesi. Voit tarkistaa Polarin lajiprofiililuettelosta, missä lajiprofiileissa Bluetooth on oletuksena käytössä. Voit ottaa Bluetoothin käyttöön tai pois käytöstä lajiprofiilin asetuksissa.