Olet täällä: Asetukset > Laiteohjelmiston päivittäminen

Laiteohjelmiston päivittäminen

Voit päivittää M200:n laiteohjelmiston itse pitääksesi laitteen ajan tasalla. Laiteohjelmistopäivityksillä parannetaan M200:n toimintaa. Niihin voi sisältyä olemassa olevien toimintojen parannuksia, täysin uusia toimintoja tai vikojen korjauksia. M200:n laiteohjelmisto kannattaa päivittää aina, kun uusi versio on saatavilla.

Mobiililaitteen tai tabletin kautta

Voit päivittää laiteohjelmiston mobiililaitteen kautta, jos käytät Polar Flow -mobiilisovellusta harjoitus- ja aktiivisuustietojen synkronointiin. Sovellus kertoo, onko päivitys saatavana ja opastaa sen asennuksessa. M200 on suositeltavaa liittää virtalähteeseen ennen päivityksen aloittamista, jotta päivityksen asennus onnistuu ongelmitta.

Laiteohjelmistopäivityksen langaton asennus kestää yhteysnopeudesta riippuen noin 20 minuuttia.

Tietokoneen kautta

Kun uusi laiteohjelmistopäivitys on saatavana, FlowSync ilmoittaa siitä liittäessäsi M200:n tietokoneeseen. Laiteohjelmistopäivitykset ladataan FlowSync-ohjelman avulla.

Päivitä laiteohjelmisto seuraavasti:

1. Liitä M200 tietokoneeseen.
  2. FlowSync alkaa synkronoida tietoja.
  3. Synkronoinnin jälkeen saat kehotuksen päivittää laiteohjelmisto.
  4. Valitse Kyllä. Uusi laiteohjelmisto asennetaan (tämä voi kestää hetken), ja M200 käynnistyy uudelleen. Odota, kunnes laiteohjelmistopäivitys on valmistunut, ennen kuin irrotat M200:n tietokoneesta.

Laiteohjelmistopäivitys ei aiheuta tietojen menetystä. M200:ssa olevat tiedot synkronoituvat Flow-verkkopalveluun ennen laiteohjelmiston päivittämistä.