Olet täällä: Polar Flow > M200 Käyttöohje | Polar Flow -verkkopalvelu

Polar Flow -verkkopalvelu

Polar Flow -verkkopalvelussa näet, kuinka suuren prosenttiosuuden aktiivisuustavoitteestasi olet saavuttanut, ja yksityiskohtaiset tiedot aktiivisuudestasi. Näin se auttaa ymmärtämään, miten päivittäiset tapasi ja valintasi vaikuttavat hyvinvointiisi.

Polar Flow -verkkopalvelussa voit myös suunnitella ja analysoida harjoituksesi tarkasti ja lukea lisätietoa suorituksestasi. Voit mukauttaa M200:n juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi lisäämällä lajiprofiileja ja muokkaamalla niiden asetuksia. Voit myös jakaa parhaat suorituksesi ystävillesi Flow-yhteisössä, kirjautua kuntokeskuksesi tunneille ja luoda henkilökohtaisen harjoitusohjelman juoksutapahtumaa varten.

Voit määrittää M200:n asetukset tietokoneella osoitteessa flow.polar.com/start. Siellä sinut ohjataan lataamaan ja asentamaan FlowSync-ohjelma, jonka avulla synkronoidaan tiedot M200:n ja verkkopalvelun välillä, ja luomaan verkkopalveluun käyttäjätili. Jos määritit asetukset mobiililaitteella ja Flow-sovelluksella, voit kirjautua Flow-verkkopalveluun asetusten määrittämisen yhteydessä luomillasi tunnuksilla.

Syöte

Syötteestä näet, mitä sinä ja ystäväsi olette tehneet viime aikoina. Näet viimeisimmät harjoitukset ja aktiivisuusyhteenvedot, voit jakaa parhaat saavutuksesi ja kommentoida ystäviesi aktiviteetteja tai tykätä niistä.

Tutki

Tutki-kohdassa voit selata karttaa ja nähdä muiden käyttäjien jakamat harjoitukset reittitietoineen. Voit myös kokea muiden reittejä ja tutkia niiden kohokohtia.

Päiväkirjassasi

Päiväkirjassa näet päivittäisen aktiivisuutesi ja suunnitellut harjoituksesi (harjoitustavoitteesi) ja voit tarkastella aiempia harjoitustuloksiasi.

Edistyminen

Edistyminen-kohdassa voit seurata edistymisestäsi kertovia raportteja.

Harjoitteluraporttien avulla edistymistä on kätevä seurata pitkällä aikavälillä. Viikko-, kuukausi- ja vuosiraporteissa voit valita raportin käsittelemän lajin. Mukautetulla aikavälillä voit valita sekä aikavälin että lajin. Valitse raportin aikaväli ja laji pudotusvalikoista ja valitse raportin kaaviossa näytettävät tiedot napsauttamalla pyöräkuvaketta.

Aktiivisuusraporttien avulla on helppo seurata päivittäisen aktiivisuutesi kehitystä pitkällä aikavälillä. Voit valita, haluatko nähdä päivä-, viikko- vai kuukausikohtaiset raportit. Voit myös seurata viikoittaista unen kaavaa Yöuni-raportista. Se näyttää, kuinka monta tuntia olet nukkunut, ja jakaa unen rauhalliseen ja levottomaan tarkempaa analysointia varten. Aktiivisuusraportissa näet myös valitun ajanjakson parhaat päivät päivittäisen aktiivisuuden, askeleiden, kalorinkulutuksen ja unen kannalta.

Yhteisö

Flow’n Ryhmissä, Kuntokeskuksissa ja Tapahtumissa löydät muita samaan tapahtumaan valmistautuvia tai samassa kuntokeskuksessa harjoittelevia kuntoilijoita. Voit myös luoda oman ryhmäsi niitä ihmisiä varten, joiden kanssa haluat harjoitella. Voit jakaa harjoituksia ja harjoitteluvinkkejä, kommentoida muiden jäsenten harjoitustuloksia ja osallistua Polar-yhteisöön. Flow’n Kuntokeskuksissa näet tuntien aikataulut ja voit kirjautua tunneille. Tule mukaan ja hanki lisämotivaatiota sosiaalisista harjoitusyhteisöistä!

Ohjelmat

Polar-juoksuohjelma räätälöidään tavoitettasi varten. Ohjelma perustuu Polar-sykealueisiin, ja siinä huomioidaan henkilökohtaiset ominaisuutesi ja harjoitustaustasi. Älykäs ohjelma mukautuu kehityksesi perusteella. Saatavilla on Polar-juoksuohjelmat 5 km:n ja 10 km:n matkoille, puolimaratonille ja maratonille. Ohjelmissa on kahdesta viiteen juoksuharjoitusta viikossa. Mikä voisi olla helpompaa!

Tukitietoa ja lisätietoja Flow-verkkopalvelun käytöstä on osoitteessa support.polar.com/fi/tuki/flow.