Olet täällä: Asetukset > M200:n tehdasasetusten palauttaminen

M200:n tehdasasetusten palauttaminen

Jos M200:ssa esiintyy ongelmia ja laitteen uudelleenkäynnistäminen ei auta, kokeile sen tehdasasetusten palauttamista.

Tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaikki tiedot M200:sta, joten se on otettava uudelleen käyttöön. Tutustu ennen M200:n tehdasasetusten palauttamista vianetsintäohjeisiin, jotka ovat Polar-tukisivustolla, ja kokeile, saatko ongelman ratkaistua ohjeiden avulla.

M200:n tehdasasetusten palauttaminen tietokoneella ja FlowSync-ohjelmalla:

1. Liitä M200 tietokoneeseen.
  2. Avaa asetusvalikko napsauttamalla FlowSync-ohjelman pyöräkuvaketta.
  3. Paina Tehdasasetusten palauttaminen -painiketta.

Voit palauttaa tehdasasetukset myös M200:n oman käyttöliittymän kautta:

1. Mene kohtaan Asetukset > Tietoja laitteesta > Käynnistä uudelleen.
  2. Pidä oikeaa painiketta painettuna ja vahvista sitten uudelleenkäynnistys painamalla oikeaa painiketta uudelleen.
  3. Kun Polar-logo tulee näyttöön, pidä vasenta painiketta painettuna kunnes näyttöön tulee teksti "Restoring".

Tämän jälkeen M200:n asetukset on määritettävä uudelleen joko matkapuhelimen tai tietokoneen avulla. Muista käyttää asetusten määrityksessä samaa Polar-tiliä kuin ennen laitteen nollaamista.