Olet täällä: Ominaisuudet > Lajiprofiilit

Polar-lajiprofiilit

Lajiprofiilit ovat M200:ssa käytettävissä olevat lajivaihtoehdot. M200:ssa on kolme oletuslajiprofiilia, mutta Polar Flow -sovelluksessa tai -verkkopalvelussa voit lisätä luetteloon uusia lajeja ja synkronoida ne sen jälkeen M200-laitteeseen. Näin voit lisätä luetteloon kaikki suosikkilajisi.

Flow-verkkopalvelussa voit myös määrittää kuhunkin lajiprofiiliin lajikohtaisia asetuksia. Voit esimerkiksi luoda räätälöidyt harjoitusnäkymät kutakin lajia varten ja valita, mitä tietoja haluat nähdä harjoituksen aikana: pelkän sykkeen tai pelkän nopeuden ja matkan sen mukaan, mikä sopii omiin tarpeisiisi parhaiten.

M200:ssa voi olla kerralla enintään 20 lajiprofiilia. Polar Flow -mobiilisovelluksessa ja Polar Flow -verkkopalvelussa lajiprofiilien määrää ei ole rajoitettu.

Katso lisätietoja kohdasta Lajiprofiilit Flow-verkkopalvelussa tai Lajiprofiilit Polar Flow -sovelluksessa.

Lajiprofiilien avulla voit seurata harjoitteluasi ja tarkkailla kehittymistäsi eri lajeissa. Näet harjoitteluhistoriasi ja voit seurata edistymistäsi Flow-verkkopalvelussa.

Huomaa, että monien sisälajien, ryhmäliikuntalajien ja joukkuelajien lajiprofiileissa Syke näytetään toisissa laitteissa -asetus on oletuksena käytössä. Tämä tarkoittaa, että yhteensopivat, langatonta Bluetooth Smart -teknologiaa käyttävät laitteet, kuten kuntosalilaitteet, havaitsevat sykkeesi. Voit tarkistaa Polarin lajiprofiililuettelosta, missä lajiprofiileissa Bluetooth on oletuksena käytössä. Voit ottaa Bluetoothin käyttöön tai pois käytöstä lajiprofiilin asetuksissa.