Olet täällä: Ominaisuudet > Älykkäät ilmoitukset

Älykkäät ilmoitukset

Älykkäät ilmoitukset -ominaisuuden kautta saat ilmoitukset puhelimestasi M200-laitteeseen. M200 antaa ilmoituksen, jos sinulle on tulossa puhelu tai saat viestin (esimerkiksi tekstiviesti tai WhatsApp-viesti). Se ilmoittaa myös kalenteritapahtumista, joita on puhelimesi kalenterissa. Kun M200:ssa on harjoitus meneillään, voit vastaanottaa ilmoituksia puheluista vain, jos Polar Flow -sovellus on toiminnassa puhelimessa ja puhelin on lähellä.

• Älykkäät ilmoitukset -ominaisuutta varten laitteessa on oltava asennettuna iOS- tai Android-käyttöjärjestelmään tarkoitettu Polar Flow -mobiilisovellus ja M200:n on oltava yhdistettynä sovellukseen. Vanhimmat tuetut käyttöjärjestelmäversiot ovat iOS 10 ja Android 5.0.
  • Huomaa, että kun Älykkäät ilmoitukset -toiminto on käytössä, Polar-laitteen ja puhelimen akut kuluvat nopeammin, sillä Bluetooth on jatkuvasti käytössä.

Älykkäät ilmoitukset -toiminnon asetukset

Puhelin (iOS)

Puhelimen ilmoituksia koskevat asetukset määrittävät, mitä ilmoituksia Polar-laite näyttää. Katso lisätietoja tukidokumentista Älykkäät ilmoitukset (iOS).

Puhelin (Android)

Jotta saat puhelimesi ilmoitukset Polar-laitteeseen, sinun on otettava ilmoitukset käyttöön niissä mobiilisovelluksissa, joista haluat saada ne. Se onnistuu mobiilisovelluksen asetusten tai Android-puhelimen sovellusten ilmoitusasetusten kautta. Katso sovellusten ilmoitusten asetuksia koskevia lisäohjeita puhelimesi käyttöohjeesta.

Lisäksi Polar Flow -sovelluksella on oltava oikeus lukea puhelimesi ilmoituksia. Polar Flow -sovellukselle on annettava pääsy puhelimen ilmoituksiin (eli ilmoitukset on sallittava Polar Flow -sovelluksessa). Polar Flow -sovellus antaa tarvittaessa ohjeet käytön sallimiseen.

Polar Flow -mobiilisovellus

Polar Flow -mobiilisovelluksessa Älykkäät ilmoitukset -toiminto on oletusarvoisesti pois käytöstä.

Ota Älykkäät ilmoitukset käyttöön tai pois käytöstä mobiilisovelluksessa seuraavasti:

1. Avaa Polar Flow -mobiilisovellus.
  2. Siirry kohtaan Laitteet.
  3. Valitse kohdassa Puhelimen ilmoitukset vaihtoehto Päällä, Päällä (ei esikatselua) tai Pois päältä.
  4. Synkronoi M200 ja mobiilisovellus pitämällä M200:n VASENTA painiketta painettuna.
  5. Älykkäät ilmoitukset päällä tai Älykkäät ilmoitukset pois päältä tulee M200:n näyttöön.

Kun muutat asetuksia Polar Flow -mobiilisovelluksessa, muista synkronoida M200 ja mobiilisovellus.

Älä häiritse

Jos haluat asettaa ilmoitukset pois käytöstä tietyksi aikaa päivästä, aseta Polar Flow -mobiilisovelluksessa käyttöön asetus Älä häiritse. Kun se on käytössä, ilmoituksista ei anneta hälytystä määritetyllä aikavälillä. Oletusasetuksen mukaan Älä häiritse -tila on päällä klo 22.00–7.00.

Voit muuttaa Älä häiritse -toiminnon asetuksia seuraavasti:

1. Avaa Polar Flow -mobiilisovellus.
  2. Siirry kohtaan Laitteet.
  3. Kohdassa Puhelimen ilmoitukset voit asettaa Älä häiritse -toiminnon päälle tai pois päältä ja määrittää sen alku- ja loppuajan.
  4. Synkronoi M200 ja mobiilisovellus pitämällä M200:n VASENTA painiketta painettuna.

Estä sovellukset

Koskee vain M200-laitetta, joka on yhdistetty Android-puhelimeen

Jos et halua nähdä tiettyjä puhelimeesi tulevia ilmoituksia M200:ssa, voit estää yksittäisiä sovelluksia lähettämästä ilmoituksia M200-laitteeseen. Tiettyjen sovellusten ilmoitusten estäminen:

1. Avaa Polar Flow -mobiilisovellus.
  2. Siirry kohtaan Laitteet.
  3. Napauta sitten M200-kohdassa sivun alareunassa olevaa Estä sovellukset -kohtaa.
  4. Valitse, minkä sovelluksen haluat estää, ja merkitse sovelluksen nimen vieressä oleva valintaruutu.
  5. Synkronoi muutetut sovellukset juoksukelloosi pitämällä M200:n VASENTA painiketta painettuna.

Älykkäät ilmoitukset käytännön tilanteissa

Kun saat ilmoituksen, M200 ilmoittaa siitä huomaamattomasti värisemällä. M200 antaa yhden hälytyksen kalenteritapahtumasta ja viestistä, kun taas saapuvista puheluista se hälyttää, kunnes painat M200:n painiketta tai vastaat puhelimeen. Jos puhelusta kertovan hälytyksen aikana tulee ilmoitus, sitä ei näytetä.

Voit vastaanottaa puheluja harjoituksen aikana, jos Flow-sovellus on käynnissä puhelimessasi. Harjoituksen aikana et saa muita ilmoituksia (sähköpostista, kalenterista, sovelluksista jne.).

Älykkäät ilmoitukset -ominaisuus toimii Bluetooth-yhteyden kautta

Bluetooth-yhteys ja Älykkäät ilmoitukset -ominaisuus toimivat M200:n ja puhelimen välillä, kun laitteet ovat näköyhteydessä toisiinsa ja noin 5 metrin etäisyydellä toisistaan. Jos M200 on toiminta-alueen ulkopuolella alle kahden tunnin ajan, puhelin muodostaa yhteyden uudelleen automaattisesti 15 minuutin kuluessa siitä, kun M200 palaa toiminta-alueelle.

Jos M200 on toiminta-alueen ulkopuolella yli kahden tunnin ajan, voit muodostaa yhteyden uudelleen pitämällä M200:n VASENTA painiketta painettuna, kun puhelin ja M200 ovat taas toiminta-alueen sisällä.

Lisää ohjeita on osoitteessa support.polar.com/fi/M200.