Olet täällä: Aloittaminen > Yhdistäminen

Yhdistäminen

Bluetooth Smart -sykesensori tai mobiililaite (älypuhelin, tabletti) on yhdistettävä M200-laitteeseen, jotta ne toimivat yhdessä. Yhdistäminen kestää vain muutaman sekunnin, ja sen avulla varmistetaan, että M200 ottaa vastaan vain omien sensoriesi ja laitteidesi signaaleja. Näin se mahdollistaa häiriöttömän ryhmäharjoittelun. Suorita yhdistäminen kotona ennen tapahtumiin tai kilpailuihin osallistumista, jotta muut laitteet eivät häiritse toimintoa.

Mobiililaitteen ja M200:n yhdistäminen

Jos olet määrittänyt M200:n asetukset mobiililaitteen avulla, M200 on jo yhdistetty siihen. Jos määritit asetukset tietokoneella ja haluat käyttää M200-laitetta yhdessä Polar Flow -sovelluksen kanssa, yhdistä M200 ja mobiililaite seuraavasti:

Ennen kuin yhdistät mobiililaitteen:

• Määritä asetukset osoitteessa flow.polar.com/start luvussa M200:n käyttöönotto kerrotulla tavalla.
  • Lataa Flow-sovellus App Store- tai Google Play -kaupasta.
  • Varmista, että mobiililaitteessasi on Bluetooth päällä ja että laite ei ole lentotilassa.

Huomaa, että yhdistäminen on tehtävä Flow-sovelluksessa EIKÄ mobiililaitteen Bluetooth-asetuksissa.

Mobiililaitteen yhdistäminen:

1. Avaa Flow-sovellus mobiililaitteessa ja kirjaudu sisään Polar-tiliisi, jonka loit määrittäessäsi M200:n asetukset.
  2. Pidä M200:n VASENTA painiketta painettuna.

TAI

Siirry M200:ssa kohtaan Asetukset > Yhdistä ja synkronoi > Yhdistä ja synkronoi laitteita ja pidä OIKEAA painiketta painettuna.
  3. Yhdistä koskettamalla laitetta M200:lla tulee näyttöön. Kosketa mobiililaitetta M200:lla.
  4. M200:n näyttöön tulee ilmoitus Yhdistää.
    • Android-käyttäjät: Saat yhdistämispyynnön mobiililaitteeseesi. Se on ehkä avattava pyyhkäisemällä alaspäin näytön yläreunasta ja napauttamalla ilmoitusta. Napauta sitten YHDISTÄ.
  5. M200:n näyttöön tulee ilmoitus Vahvista toisessa laitteessa xxxxx. Syötä M200:ssa näkyvä PIN-koodi mobiililaitteen yhdistämispyyntöön ja napauta Yhdistä/OK.
    • Android-käyttäjät: Yhdistämispyyntö on ehkä avattava pyyhkäisemällä alaspäin näytön yläreunasta ja napauttamalla ilmoitusta.
  6. M200:n näytössä näkyy Yhdistää, ja jos yhdistäminen onnistuu, laite synkronoi tiedot mobiililaitteen kanssa.

Sykesensorin yhdistäminen M200-laitteeseen

M200-laitteeseen yhdistettyä Polar Bluetooth Smart -sykesensoria käyttäessäsi M200 ei mittaa sykettä ranteestasi.

Sykesensori voidaan yhdistää M200-laitteeseen kahdella tavalla:

1. Pue kostutettu sykesensori yllesi sykesensorin käyttöohjeessa annettujen ohjeiden mukaan.
  2. Siirry M200:ssa kohtaan Asetukset > Yhdistä ja synkronoi > Yhdistä ja synkronoi laitteita ja pidä OIKEAA painiketta painettuna.
  3. Kosketa sykesensoria M200-laitteella.
  4. Näytössä lukee yhdistämisen aikana Yhdistää ja yhdistämisen valmistuttua Suoritettu.

TAI

1. Pue sykesensori yllesi sykesensorin käyttöohjeessa annettujen ohjeiden mukaan.
  2. Aloita harjoitus Harjoituksen aloittaminen -luvussa kuvatulla tavalla.
  3. Kosketa sykesensoria M200-laitteella.
  4. Saat kehotuksen M200:n ja sykesensorin yhdistämiseen. Näyttöön tulee esimerkiksi Yhdistä Polar H7.... Hyväksy yhdistämispyyntö painamalla OIKEAA painiketta.
  5. Näytössä lukee yhdistämisen aikana Yhdistää ja yhdistämisen valmistuttua Suoritettu.

Polar Balance -vaa’an yhdistäminen M200-laitteeseen

Polar Balance -vaaka voidaan yhdistää M200-laitteeseen kahdella tavalla:

1. Astu vaa’alle. Painosi näkyy näytössä.
  2. Piippauksen jälkeen Bluetooth-kuvake alkaa vilkkua vaa’an näytössä. Yhteys on muodostettu. Vaaka ja M200 voidaan nyt yhdistää.
  3. Pidä M200:n VASENTA painiketta painettuna. Etsitään tulee M200:n näyttöön.
  4. M200:n näytössä lukee yhdistämisen aikana Yhdistää ja yhdistämisen valmistuttua Suoritettu.

TAI

1. Siirry M200:ssa kohtaan Asetukset > Yhdistä ja synkronoi > Yhdistä ja synkronoi laitteita ja pidä OIKEAA painiketta painettuna.
  2. M200 alkaa etsiä vaakaa. Etsitään tulee M200:n näyttöön.
  3. Astu vaa’alle. Painosi näkyy vaa’an näytössä.
  4. Piippauksen jälkeen Bluetooth-kuvake alkaa vilkkua vaa’an näytössä. Yhteys on muodostettu.
  5. M200:n näytössä lukee yhdistämisen aikana Yhdistää ja yhdistämisen valmistuttua Suoritettu.

Vaaka voidaan yhdistää seitsemään eri Polar-laitteeseen. Kun yhdistettyjä laitteita on enemmän kuin seitsemän, ensimmäisenä yhdistetty laite poistetaan ja korvataan uusimmalla.

Yhteyksien poistaminen

Yhteyksien poistamisen seuraavien ohjeiden mukaan poistaa KAIKKI yhteydet sensoreihin ja mobiililaitteisiin.

Jos M200:n ja mobiililaitteen synkronoinnissa on ongelmia tai jos et saa laitteeseen yhdistetyn, kiinnitysvyöllä varustetun sykesensorin sykelukemia, voit yrittää korjata yhteyden poistamalla olemassa olevat yhteydet ja yhdistämällä laitteet uudelleen.

Yhteydet sensoreihin ja mobiililaitteisiin voi poistaa seuraavasti:

1. Siirry M200:ssa kohtaan Asetukset > Yhdistä ja synkronoi > Poista yhteydet ja pidä OIKEAA painiketta painettuna.
  2. Poistetaanko yhteys? tulee näyttöön. Vahvista painamalla OIKEAA painiketta.
  3. Yhteys poistettu tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.