Olet täällä: Ominaisuudet > GPS

GPS-ominaisuudet

M200:ssa on sisäänrakennettu GPS-ominaisuus, joka mittaa tarkasti nopeutta/vauhtia, matkaa ja korkeutta ulkolajeissa. Lisäksi se tallentaa reittisi, jonka näet harjoituksen jälkeen Flow-sovelluksessa ja -verkkopalvelussa.

Jos haluat nähdä eri GPS-tiedot M200:n näytössä harjoituksen aikana, muokkaa käyttämäsi lajiprofiilin asetuksia vastaavasti.

M200 käyttää SiRFInstantFix™-paikannustekniikkaa satelliittien nopeaan etsintään. Ihanteellisissa olosuhteissa eli ulkotiloissa ja loitolla korkeista rakennuksista ja puista M200 löytää satelliittisignaalit alle minuutissa.

M200:n käyttämä teknologia ennustaa satelliittien sijainnit tarkasti jopa kolmen päivän ajalta. Jos siis harjoittelet uudelleen seuraavien kolmen päivän aikana, M200 tietää, mistä etsiä satelliitteja, ja löytää niiden signaalit jopa 5–10 sekunnissa. Paikannuksen tarkkuus heikkenee progressiivisesti toisen ja kolmannen päivän kuluessa.

Jos et harjoittele uudelleen seuraavien parin päivän aikana, M200 joutuu seuraavalla kerralla aloittamaan satelliittisignaalien etsinnän alusta. Näin ollen sijainnin määrittäminen voi kestää kauemmin.

GPS toimii parhaiten, kun pidät M200:aa ranteessasi näyttö ylöspäin.