Olet täällä: Asetukset > Asetusten muuttaminen

Asetusten muuttaminen

Asetukset-kohdassa näytetään:

• Yhdistä ja synkronoi
  • Lentotila
  • Älykkäät ilmoitukset
  • Tietoja tuotteesta

Yhdistä ja synkronoi

Yhdistä ja synkronoi laitteita: Yhdistä M200-laitteeseesi laitteita, kuten sykesensori, vaaka tai mobiililaite. Katso lisätietoja kohdasta Yhdistäminen. Synkronoi tiedot M200:sta yhdistettyyn mobiililaitteeseen. Vihje: Voit synkronoida ne myös pitämällä VASENTA painiketta painettuna ajannäyttötilassa.

Poista yhteydet: Poista M200:n ja sykesensorin tai mobiililaitteen välinen yhteys.

Lentotila

Valitse Päällä tai Pois päältä.

Lentotila poistaa laitteen kaiken langattoman tiedonsiirron käytöstä. Se voi edelleen mitata aktiivisuutta ja sykettä ranteestasi, mutta sitä ei voi käyttää harjoitteluun Bluetooth Smart -sykesensorin kanssa. Tietoja ei myöskään voi synkronoida Polar Flow -mobiilisovellukseen, koska Bluetooth Smart ei ole käytössä.

Älykkäät ilmoitukset

Valitse Älykkäät ilmoitukset -toiminnon asetukseksi Päällä tai Pois päältä. Lisätietoja toiminnosta on kohdassa Älykkäät ilmoitukset.

Tietoja tuotteesta

Voit tarkistaa M200:n ID:n sekä laiteohjelmistoversion ja laitemallin. Voit tarvita näitä tietoja, jos otat yhteyttä Polar-asiakaspalveluun. Valitse Käynnistä uudelleen, jos M200:ssa esiintyy ongelmia. Katso lisätietoja kohdasta M200:n uudelleenkäynnistys.

Kellonajan asettaminen

Tämänhetkinen kellonaika ja sen esitysmuoto siirtyvät mobiililaitteen tai tietokoneen järjestelmän kellosta M200-laitteeseen, kun synkronoit sen Polar Flow -mobiilisovelluksen tai -verkkopalvelun kanssa. Jos haluat muuttaa M200:n aikaa, sinun on ensin muutettava mobiililaitteesi tai tietokoneesi aikavyöhyke ja synkronoitava sitten M200 sovelluksen tai verkkopalvelun kanssa.