Olet täällä: Tärkeitä tietoja > M200:n huoltaminen

M200:n huoltaminen

Muiden elektronisten laitteiden tapaan myös Polar M200 -laitetta on käsiteltävä huolellisesti. Seuraavat ehdotukset auttavat täyttämään takuun vaatimukset ja nauttimaan tuotteesta monien vuosien ajan.

Älä lataa laitetta, kun sen USB-liitin on märkä. Anna USB-liittimen kuivua tai pyyhi se kuivaksi pehmeällä pyyhkeellä ennen lataamista. Tällöin lataus ja synkronointi toimivat sujuvasti.

Pidä harjoituslaitteesi puhtaana.

  • Suosittelemme, että peset laitteen ja rannekkeen kunkin harjoituskerran jälkeen juoksevan veden alla miedolla saippualla ja vedellä. Irrota laite rannekkeesta ja pese ne erillään. Kuivaa pehmeällä pyyhkeellä.

On tärkeää, että peset laitteen ja rannekkeen, jos käytät niitä uima-altaassa, jossa käytetään klooria altaan puhtaana pitämiseen.

  • Jos et käytä laitetta 24/7, pyyhi siitä kosteus ennen varastointia. Älä säilytä laitetta hengittämättömässä tai kosteassa materiaalissa, kuten muovipussissa tai kosteassa urheilukassissa.
  • Kuivaa se tarvittaessa pehmeällä pyyhkeellä. Pyyhi lika harjoituslaitteesta kostealla paperipyyhkeellä. Älä pese harjoituslaitetta painepesurilla, jotta se pysyy vesitiiviinä. Älä koskaan käytä puhdistamiseen alkoholia tai hankaavia materiaaleja, kuten teräsvillaa tai puhdistuskemikaaleja.
  • Kun liität M200:n tietokoneeseen tai latauslaitteeseen, tarkista, ettei M200:n USB-liittimessä ole kosteutta, hiuksia, pölyä tai likaa. Poista mahdollinen lika tai kosteus pyyhkimällä kevyesti. Älä käytä puhdistamiseen teräviä työkaluja, jotta laite ei naarmuunnu.

Käyttölämpötila on 0 °C ... +50 °C. Huomaa, että voit käyttää harjoituslaitetta myös kylmemmällä säällä, sillä ihosi lämmittää ranteessasi olevaa laitetta. Jos pidät sitä esimerkiksi polkupyörän ohjaustangossa, noudata laitteen lämpötilarajoja.

Säilyttäminen

Säilytä harjoituslaite viileässä ja kuivassa paikassa. Älä säilytä sitä kosteassa, hengittämättömässä (muovikassissa tai urheilukassissa) tai sähköä johtavassa materiaalissa (märkä pyyhe). Älä jätä harjoituslaitetta pitkäksi aikaa suoraan auringonpaisteeseen esimerkiksi autoon tai pyörän pidikkeeseen.

On suositeltavaa pitää harjoituslaite osittain tai täysin ladattuna. Akun varaus heikkenee vähitellen säilytyksen aikana. Jos aiot säilyttää harjoituslaitetta käyttämättömänä useiden kuukausien ajan, se on hyvä ladata muutaman kuukauden välein. Tämä pidentää akun käyttöikää.

Huolto

Suosittelemme, että tuotetta huolletaan sen kahden vuoden takuuaikana ainoastaan valtuutetuissa Polar-huoltopisteissä. Takuu ei kata valtuuttamattomasta huollosta johtuvia suoria tai välillisiä vahinkoja. Lisätietoja on kohdassa Rajoitettu kansainvälinen Polar-takuu.

Yhteystiedot ja kaikkien Polar-huoltopisteiden tiedot löydät osoitteesta support.polar.com/fi.