Olet täällä: Aloittaminen > M200:n käyttöönottaminen

M200:n käyttöönottaminen

Uusi M200 on varastointitilassa. Se aktivoituu, kun kytket sen USB-laturiin latausta varten tai tietokoneeseen käyttöönottoa varten. Akku on hyvä ladata ennen M200:n käyttämistä. Jos akku on aivan tyhjä, latauksen käynnistyminen vie muutaman minuutin. Katso tarkat tiedot akun lataamisesta ja kestosta sekä heikosta varauksesta kertovista ilmoituksista kohdasta Paristot ja akut.

Valitse vaihtoehto käyttöönottoa varten: yhteensopiva mobiililaite tai tietokone.

Voit ottaa M200:n käyttöön langattomasti yhteensopivalla mobiililaitteella tai tietokoneella. Kumpikin tapa edellyttää Internet-yhteyttä.

• Käyttöönotto mobiililaitteen kautta on kätevää, jos sinulla ei ole tietokonetta ja USB-porttia, mutta se voi kestää kauemmin.
  • Johdon avulla tietokoneella tehtävä käyttöönotto on nopeampi, ja voit ladata M200:n samanaikaisesti. Tämä kuitenkin edellyttää, että käytettävissä on tietokone.

Vaihtoehto A: Käyttöönotto mobiililaitteella ja Polar Flow -sovelluksella

Polar M200 muodostaa yhteyden Polar Flow -mobiilisovellukseen langatonta Bluetooth® Smart -tiedonsiirtoa käyttäen, joten muista ottaa toiminto käyttöön mobiililaitteessasi.

Tarkista Polar Flow -sovelluksen kanssa yhteensopivat laitteet osoitteesta support.polar.com.

1. Irrota ranneke luvussa Ranneke kuvatulla tavalla.
  2. Kytke M200 virtaa antavaan USB-porttiin tai USB-lataussovittimeen varmistaaksesi, että M200:n akussa on riittävästi virtaa. Varmista, että sovittimessa on merkintä "output 5Vdc" ja että sen antama virta on vähintään 500 mA. Varmista myös, että kytket M200:n oikein päin, niin että M200:n USB-liittimen neljä nastaa ovat tietokoneen USB-portin neljää nastaa vasten. M200:n aktivoituminen ja latausanimaation käynnistyminen voi viedä muutaman minuutin.

Varmista ennen M200:n lataamista, että sen USB-liittimessä ei ole kosteutta, hiuksia, pölyä tai likaa. Poista mahdollinen lika tai kosteus pyyhkimällä kevyesti.

3. Etsi ja lataa Polar Flow -sovellus mobiililaitteeseesi App Store- tai Google Play -kaupasta.
  4. Avaa Flow-sovellus mobiililaitteessasi. Sovellus tunnistaa lähistöllä olevan M200-laitteesi ja kehottaa aloittamaan yhdistämisen. Hyväksy yhdistämispyyntö ja syötä M200:n näytössä näkyvä Bluetooth-yhdistämiskoodi Flow-sovellukseen.

M200:n ja Flow-sovelluksen yhdistäminen edellyttää, että M200:ssa on virta päällä.
  5. Luo sen jälkeen Polar-tili tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili. Saat sovelluksesta ohjeet kirjautumista ja käyttöönottoa varten. Kun olet määrittänyt kaikki asetukset, napsauta Tallenna ja synkronoi. Henkilökohtaiset asetuksesi synkronoidaan M200-laitteeseen.

Saat tarkimmat ja henkilökohtaisimmat tiedot aktiivisuudestasi ja harjoituksistasi, kun määrität asetukset tarkasti. Jos M200-laitteeseen on saatavana laiteohjelmistopäivitys, se kannattaa asentaa asetusten määrityksen yhteydessä. Se voi kestää jopa 20 minuuttia.
  6. Kun synkronointi on suoritettu loppuun, M200:n näyttö siirtyy ajannäyttötilaan.

Kun asetukset on määritetty, voit aloittaa harjoittelun. Pidä hauskaa!

Vaihtoehto B: Käyttöönotto tietokoneella

1. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja asenna FlowSync-ohjelma, jotta voit määrittää M200:n asetukset.
  2. Irrota ranneke luvussa Ranneke kuvatulla tavalla.
  3. Kytke M200 tietokoneeseen laitteen mukana toimitetulla USB-johdolla ja lataa se asetusten määrittämisen aikana. Varmista, että kytket M200:n oikein päin (katso edellä oleva kuva). Jos liität M200:n suoraan tietokoneen USB-porttiin, varmista, että M200:n USB-liitin ei taivu. M200:n aktivoituminen voi viedä muutaman minuutin. Anna tietokoneen asentaa kaikki ehdotetut USB-ajurit.

Varmista ennen M200:n lataamista, että sen USB-liittimessä ei ole kosteutta, hiuksia, pölyä tai likaa. Poista mahdollinen lika tai kosteus pyyhkimällä kevyesti.

4. Kirjaudu Polar-tilillesi tai luo uusi tili. Verkkopalvelu opastaa kirjautumisessa ja asetusten määrittämisessä.

Saat tarkimmat ja henkilökohtaisimmat tiedot harjoituksistasi ja aktiivisuudestasi, kun verkkopalveluun kirjauduttuasi määrität fyysiset asetukset tarkasti. Kirjautumisen yhteydessä voit määrittää kielen, jota haluat käyttää M200:ssa. Jos M200-laitteeseen on saatavana laiteohjelmistopäivitys, se kannattaa asentaa asetusten määrityksen yhteydessä. Se voi kestää jopa 10 minuuttia.

Kun asetukset on määritetty, voit aloittaa harjoittelun. Pidä hauskaa!