Olet täällä: Polar Flow > Polar Flow -sovellus > Lajiprofiilit Flow-sovelluksessa

Polar-lajiprofiilit Flow-sovelluksessa

M200:ssa on oletuksena kolme lajiprofiilia. Polar Flow -sovelluksessa voit lisätä lajiluetteloon uusia lajiprofiileja ja poistaa lajeja tililtäsi. Flow-sovelluksessa ja M200:ssa voi olla kerralla aktiivisena enintään 20 lajiprofiilia. Jos Polar-tililläsi on yli 20 lajiprofiilia, luettelon 20 ensimmäistä lajiprofiilia siirretään M200-laitteeseen synkronoinnin yhteydessä.

Voit muuttaa lajiprofiilien järjestystä. Valitse siirrettävä profiili napauttamalla sitä ja vedä se sitten haluamaasi kohtaan luettelossa.

Uuden lajiprofiilin lisääminen

1. Siirry Polar Flow -sovelluksessa päävalikosta kohtaan Lajiprofiilit.
  2. Napauta oikeassa yläkulmassa näkyvää pluskuvaketta.
  3. Valitse laji, jonka haluat lisätä. Jo olemassa olevat on korostettu luettelossa punaisella.
  4. Lisää sitten laji tilisi lajiprofiililuettelon ensimmäiseksi napauttamalla VALMIS oikeassa yläkulmassa.

Lajiprofiilin poistaminen

1. Siirry Polar Flow -sovelluksessa päävalikosta kohtaan Lajiprofiilit.
  2. Napauta poistettavan lajiprofiilin kuvaketta.
  3. Napauta Poista.
  4. Vahvista lajiprofiilin poistaminen Polar-tililtäsi napauttamalla Poista uudelleen.

Muista synkronoida muutetut asetukset M200-laitteeseen.

Huomaa, että monien sisälajien, ryhmäliikuntalajien ja joukkuelajien lajiprofiileissa Syke näytetään toisissa laitteissa -asetus on oletuksena käytössä. Tämä tarkoittaa, että yhteensopivat, langatonta Bluetooth Smart -teknologiaa käyttävät laitteet, kuten kuntosalilaitteet, havaitsevat sykkeesi. Voit tarkistaa Polarin lajiprofiililuettelosta, missä lajiprofiileissa Bluetooth on oletuksena käytössä. Voit ottaa Bluetoothin käyttöön tai pois käytöstä lajiprofiilin asetuksissa.