Du er her: Trening > Etter trening

Etter trening

Få umiddelbar analyse og et grundig innblikk i treningen din med M460, Flow-appen og Flow-nettjenesten.

Treningssammendrag på M460

Etter hver treningsøkt får du et umiddelbart treningssammendrag av økten din. Hvis du vil se treningssammendraget senere, går du til Dagbok, velger dagen og deretter sammendraget for økten du vil vise.

M460 belønner deg hver gang du når ditt Personlig beste resultat hva angår gjennomsnittlig hastighet/fart, distanse eller kalorier. Hver sportsprofil har egne Personlig beste-resultater.

Klokkeslettet da du startet økten, øktens varighet og tilbakelagt distanse under økten.

Distanse vises hvis GPS-funksjonen var aktivert eller Polar hastighetssensor Bluetooth® Smart var i bruk.

Tilbakemelding i tekstform om prestasjonen din. Tilbakemeldingen er basert på fordeling av treningstid i hjertefrekvenssonene, kaloriforbruk og øktens varighet.

Trykk på START for å se flere detaljer.

Treningsfordeler vises hvis du brukte en pulssensor og trente i minst 10 minutter totalt i hjertefrekvenssonene.

Tiden du brukte i hver hjertefrekvenssone.

Vises hvis du brukte en pulssensor.

Gjennomsnittlig og maksimal hjertefrekvens vises i slag per minutt og som en prosentandel av maksimal hjertefrekvens.

Vises hvis du brukte en pulssensor.

Hvor mange kalorier du har forbrent i løpet av økten og fettforbrenningsprosent av kalorier.

Tiden du brukte i hver hastighetssone.

Vises hvis GPS-funksjonen var aktivert eller Polar hastighetssensor Bluetooth® Smart var i bruk.

Gjennomsnittlig og maksimal hastighet/fart for økten.

Vises hvis GPS-funksjonen var aktivert eller Polar hastighetssensor Bluetooth® Smart var i bruk.

Gjennomsnittlig og maksimal tråkkfrekvens for økten.

Vises hvis Polar LOOK Kéo Power-sensor eller Polar tråkkfrekvensmåler Bluetooth® Smart var i bruk.

Gjennomsnittlig og maksimal watt for økten.

Vises hvis Polar LOOK Kéo Power-sensor var i bruk.

Tiden du brukte i hver wattsone.

Vises hvis Polar LOOK Kéo Power-sensor var i bruk.

Maksimal høyde, stigning i meter/fot og nedstigning i meter/fot.

Antall etapper samt beste og gjennomsnittlige varighet for en etappe.

Trykk på START for å se flere detaljer.

Antall automatiske etapper samt beste og gjennomsnittlige varighet for en automatisk etappe.

Trykk på START for å se flere detaljer.

Polar Flow-appen

Synkroniser M460 med Flow-appen for å enkelt analysere dataene etter hver økt. Med Flow-appen kan du få en rask oversikt over treningsdataene dine.

Du finner mer informasjon under Polar Flow-appen.

Polar Flow-nettjenesten

Med Polar Flow-nettjenesten kan du analysere alle detaljer av treningen din og finne ut mer om resultatene dine. Følg med på fremgangen din og del de beste øktene med andre.

Du finner mer informasjon under Polar Flow-nettjenesten.