Du er her: Viktig informasjon > Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

M460

Batteritype: Oppladbart 385 mAh, 4,35 V batteri
Driftstid:

Batterikapasitet på opptil 16 timers treningstid med pulssensor og GPS aktivert

Driftstemperatur:

-10 °C til 50 °C

Bruk eller oppbevaring av M460 i et miljø der temperaturen ikke er innenfor dette temperaturområdet, kan føre til permanent svekkelse av batteriets kapasitet, spesielt hvis temperaturen er høyere.

Materiale i treningsenheten: PC+GF, ABS, PC, PMMA, TPU
Klokkens nøyaktighet: Bedre enn ± 0,5 sekunder/dag ved en temperatur på 25 °C
GPS-nøyaktighet: Distanse ±2 %, hastighet ±2 km/t
Høydeoppløsning: 1 m
Stignings-/nedstigningsoppløsning: 5 m
Maksimal høyde: 9000 m / 29525 ft
Prøvehastighet: 1 s
Nøyaktighet for måling av hjertefrekvens: ± 1% eller 1 bpm, avhengig av hvilken verdi som er størst. Definisjonen gjelder under stabile forhold.
Måleområde for hjertefrekvens: 15-240 bpm
Gjeldende hastighetsvisningsområde:

0-399 km/t 247,9 mph

Vanntetthet: IPX7 (regntett, ikke egnet for svømming)
Minnekapasitet: Opptil 70 timers registreringstid (35 t med puls og GPS)
Displayoppløsning: 128 x 128

H10 pulssensor

Batteriets levetid: 400 t
Batteritype: CR 2025
Tetningsring for batteri: O-ring 20,0 x 0,90, materiale: silikon
Driftstemperatur: -10 °C til 50 °C
Kontaktmateriale: ABS, ABS + GF, PC, rustfritt stål
Materiale i stroppen: Polyamid, polyuretan, elastan, polyester, silikontrykk
Vanntetthet: 30 m

Polar H10 pulssensor bruker blant annet følgende patenterte teknologier:

• OwnCode® kodet overføring

Polar FlowSync-programvare og USB-kabel

For å bruke FlowSync-programvaren må du ha en datamaskin med Microsoft Windows eller Mac OS X operativsystem, Internett-tilkobling og en ledig USB-port for USB-kabelen.

FlowSync er kompatibel med følgende operativsystemer:

Operativsystem 64-biters
Windows 7 X
Windows 8 X
Windows 10 X
Mac OS X 10.6 X
OS X 10.7 X
OS X 10.8 X
OS X 10.9 X
OS X 10.10 X
OS X 10.11 X
OS X 10.12 X

Kompatibilitet for Polar Flow-mobilappen

Polar Flow-mobilappen for iOS krever Apple iOS 8.0 eller nyere.

• iPhone 4S eller nyere

Polar Flow-mobilappen for Android krever Android 4.3 eller nyere.

Polar M460 bruker blant annet følgende patenterte teknologier:

• OwnIndex®-teknologi for kondisjonstest

Vanntettheten til Polar-produktene

De fleste Polar-produkter kan brukes mens du svømmer. De er imidlertid ikke dykkeinstrumenter. For at delene skal fortsette å være vanntette er det viktig at du ikke trykker på knappene på enheten under vann. Ved måling av hjertefrekvensen i vann med en Polar pulssensor festet rundt brystet, kan du oppleve forstyrrelser på grunn av følgende:

• Vann i svømmebasseng med høyt klorinnhold og sjøvann er svært ledende. Elektrodene i pulssensoren kan kortslutte, noe som forhindrer at pulssensoren registrerer EKG-signalene.
  • Hopping i vannet eller kraftige muskelanstrengelser ved konkurransesvømming kan forskyve pulssensoren til et sted på kroppen der det ikke er mulig å fange opp EKG-signaler.
  • EKG-signalstyrken er individuell og kan variere avhengig av personens vevssammensetning. Problemer forekommer oftere ved måling av hjertefrekvens i vann.

Polar-enheter med pulsmåling på håndleddet (A360, M200 og M600) egner seg for svømming og bading. De registrerer aktivitetsdataene dine basert på håndleddbevegelsene dine også under svømming. Testene våre har imidlertid vist at funksjonen for pulsmåling på håndleddet ikke fungerer optimalt i vann, og vi kan derfor ikke anbefale pulsmåling på håndleddet under svømming.

I klokkebransjen indikeres vanntetthet vanligvis i meter, noe som betyr det statiske vanntrykket på den aktuelle dybden. Polar bruker det samme indikasjonssystemet. Vanntettheten til Polar-produktene testes i henhold til den internasjonale standarden ISO 22810 eller IEC60529. Alle Polar-enheter med vanntetthetsindikasjon er testet for vanntrykktoleranse før levering.

Polar-produktene deles inn i fire kategorier med hensyn til vanntetthet. Se baksiden av Polar-produktet ditt for å finne vanntetthetskategorien, og sammenligne den med diagrammet nedenfor. Vær oppmerksom på at disse definisjonene ikke nødvendigvis gjelder for produkter fra andre produsenter.

Ved undervannsaktiviteter vil det dynamiske trykket som genereres av bevegelsene i vannet, være høyere enn det statiske trykket. Dette betyr at bevegelse av produktet under vann utsetter det for høyere trykk enn om produktet ble holdt stasjonært.

Merking på baksiden av produktet Vannsprut,
svette, regndråper osv.
Bading og svømming Fridykking med snorkel
(uten luftflasker)
Scubadykking
(med luftflasker)
Vanntetthetskarakteristikker
Vanntett IPX7 OK - - - Ikke vask med vann under trykk.
Beskyttet mot vannsprut, regndråper osv.
Referansestandard: IEC60529.
Vanntett IPX8 OK OK - - Minimum for bading og svømming.
Referansestandard: IEC60529.
Vanntett
Vanntett til 20/30/50 meter
Egnet for svømming
OK OK - - Minimum for bading og svømming.
Referansestandard: ISO22810.
Vanntett til 100 meter OK OK OK - For hyppig bruk i vann, men ikke scubadykking.
Referansestandard: ISO22810.