Du er her: Polar Flow > M460 Brukerhåndbok | Polar Flow-nettjenesten

Polar Flow-nettjenesten

Med Polar Flow-nettjenesten kan du planlegge og analysere alle detaljer av treningen din og finne ut mer om resultatene dine. Konfigurer og tilpass M460 i henhold til treningsbehovene dine ved å legge til sportsaktiviteter og skreddersy innstillinger og treningsvisninger. Følg med på og analyser fremgangen din visuelt, opprett treningsmål og legg dem til i Favoritter.

Med Flow-nettjenesten kan du:

  • analysere alle treningsdetaljene ved hjelp av visuelle grafer og en rutevisning
  • sammenligne spesifikke data med andre, for eksempel etapper eller hastighet kontra hjertefrekvens
  • se hvordan treningsbelastningen påvirker din kumulative restitusjonsstatus
  • se langsiktig fremgang ved å følge med på trendene og detaljene som er viktigst for deg
  • følge med på fremgangen din ved hjelp av sportsspesifikke ukentlige eller månedlige rapporter
  • dele høydepunkter med tilhengerne dine
  • gjenoppleve dine egne økter og andres økter etterpå

Gå til flow.polar.com/start for å komme i gang med Flow-nettjenesten, og opprett en Polar-konto hvis du ikke allerede har en konto. Last ned og installer FlowSync-programvaren fra samme sted, slik at du kan synkronisere data mellom M460 og Flow-nettjenesten.

Innmating

I Innmating kan du se hva du har holdt på med i det siste, og du kan også se aktivitetene og kommentarene til vennene dine.

Utforsk

I Utforsk kan du oppdage treningsøkter og ruter ved å bla på kartet. Du kan legge til ruter i favorittene dine, men de synkroniseres ikke med M460. Se treningsøkter som andre brukere har delt, gjenopplev dine egne eller andre brukeres ruter og finn ut hvor høydepunktene inntraff.

Dagbok

I Dagbok kan du se dine planlagte treningsøkter og gjennomgå tidligere resultater. Informasjonen omfatter: Treningsplaner i daglig, ukentlig eller månedlig visning, individuelle økter, tester og ukentlige sammendrag.

Fremgang

I Fremgang kan du følge med på utviklingen din ved hjelp av rapporter. Rapportene er en nyttig måte å følge med på fremgangen din på ved trening over lengre perioder. For ukentlige, månedlige og årlige rapporter kan du velge sportsaktivitet for rapporten. For en egendefinert periode kan du velge både periode og sportsaktivitet. Velg tidsperiode og sportsaktivitet for rapporten fra rullegardinlistene, og trykk på hjulikonet for å velge hvilke data du vil vise i rapportgrafen.

Gå til www.polar.com/en/support/flow for brukerstøtte og mer informasjon om bruk av Flow-nettjenesten.