Du er her: Kom i gang > Konfigurer M460

Konfigurer M460

Utfør oppsettet i Polar Flow-nettjenesten. Der kan du umiddelbart fylle ut alle de fysiske opplysningene som er nødvendige for å få nøyaktige treningsdata. Du kan også velge språk og laste ned den siste firmwaren for M460. For å utføre oppsettet i Polar Flow-nettjenesten må du ha en datamaskin med Internett-tilkobling.

M460 er i dvalemodus ved levering. Enheten aktiveres når du kobler den til en datamaskin eller en USB-lader. Hvis batteriet er helt tomt, tar det noen minutter før ladeanimasjonen vises.

Oppsett i Polar Flow-nettjenesten

  1. Gå til flow.polar.com/start og last ned Polar FlowSync-programvaren, som du trenger for å koble M460 til Flow-nettjenesten.
  2. Åpne installasjonspakken og følg instruksjonene på skjermen for å installere programvaren.
  3. Når installasjonen er ferdig, åpnes FlowSync automatisk og ber deg om å koble til Polar-enheten din.
  4. Koble M460 til USB-porten på datamaskinen ved hjelp av USB-kabelen. M460 aktiveres og begynner å lades opp. La datamaskinen installere eventuelle USB-drivere hvis den foreslår dette.
  5. Flow-nettjenesten åpnes automatisk i nettleseren din. Opprett en Polar-konto, eller logg deg på hvis du allerede har en konto. Vær nøyaktig når du fyller ut de fysiske innstillingene dine. De påvirker nemlig kaloriberegningen og andre Smart Coaching-funksjoner.
  6. Start synkroniseringen ved å klikke på Ferdig. Innstillingene synkroniseres da mellom M460 og tjenesten. FlowSync-statusen endres til fullført status når synkroniseringen er ferdig.
  7. Du blir bedt om å oppdatere M460-programvaren. Klikk på Ja for å oppdatere til siste programvareversjon på M460. Oppdater M460 slik at den blir fullstendig operativ med et fullstendig sett med funksjoner. Dette tar omkring 20–30 minutter.