Du er her: Funksjoner > Tilbake til start

Tilbake til start

Tilbake til start-funksjonen veileder deg tilbake til startpunktet for økten din.

Slik bruker du Tilbake til start-funksjonen:

1. Trykk på og hold nede LYS. Hurtigmeny vises.
  2. Velg Slå på plasseringsveiledning. Plasseringsveiledning satt til på vises, og M460 går til Tilbake til start-visning.

Slik går du tilbake til startpunktet:

• Fortsett å bevege deg slik at M460 kan avgjøre hvilken retning du beveger deg i. En pil vil peke mot startpunktet ditt.
  • Snu deg alltid i den retningen pilen peker for å komme tilbake til startpunktet.
  • M460 viser også retningen og direkte distanse (i rett linje) mellom deg og startpunktet.

Når du er i ukjente omgivelser, må du alltid ha et kart for hånden i tilfelle M460 skulle miste satellittsignalet eller batteriet skulle gå tomt.