Du er her: Trening > Ta på deg pulssensoren

Ta på deg pulssensoren

1. Fukt elektrodeområdet på stroppen.
  2. Fest stroppen rundt brystet, og juster den slik at den sitter godt.
  3. Fest kontakten.
  4. Før din første treningsøkt må du koble pulssensoren til M460. Ha på deg pulssensoren, og trykk på START. Vent på forespørselen om sensortilkobling, og velg Ja.

Koble kontakten fra stroppen og skyll stroppen under rennende vann etter hver treningsøkt. Svette og fukt kan holde pulssensoren aktivert, så husk å tørke bort eventuell fukt.