Du er her: Funksjoner > TrainingPeaks

M460-kompatibilitet med TrainingPeaks

TrainingPeaks® er en plattform for veiledning og analyse for utholdenhetstrening. Du får her tilgang til en nettjeneste, en skrivebordsprogramvare og mobilapper for veiledere og atleter. TrainingPeaks gir tilgang til følgende avanserte wattberegninger for sykling: NORMALIZED POWER® (NP®), INTENSITY FACTOR® (IF®) og TRAINING STRESS SCORE® (TSS®).

• NORMALIZED POWER (NP) er en evaluering av treningsintensitet. Den gir en mer nøyaktig måling av de reelle fysiologiske kravene for en gitt treningsøkt.
  • INTENSITY FACTOR (IF) er ganske enkelt forholdet mellom normalisert watt og terskelwatt. IF er derfor en effektiv og praktisk måte å sammenligne den relative intensiteten for en treningsøkt eller et løp på enten for én eller flere syklister, ved hjelp av en formel som tar hensyn til endringer eller avvik i terskelwatt.
  • TRAINING STRESS SCORE (TSS) kvantifiserer den generelle treningsbelastningen basert på wattdataene dine. Vær oppmerksom på at Polar-treningsbelastning og TRAINING STRESS SCORE ikke kan sammenlignes. De representerer to ulike tilnærmingsmåter.

For å se disse wattberegningene på M460 i løpet av trening og etter trening i TrainingPeaks-tjenesten, må du gjøre følgende:

1. Koble M460 til en wattmåler.
  2. Koble sammen Polar Flow- og TrainingPeaks-kontoen din.
  3. Legg til en ny treningsvisning med TrainingPeaks-beregninger på M460 i Polar Flow-sportsprofilinnstillingene.
  4. Synkroniser M460.

Koble sammen TrainingPeaks- og Polar Flow-kontoen din i Polar Flow-nettjenesten ELLER Polar Flow-appen:

• Polar Flow-nettjenesten: Innstillinger > Konto > TrainingPeaks > Koble til
  • Polar Flow-appen: Generelle innstillinger > Koble til > TrainingPeaks (sveip knappen for å koble til)

Du finner mer informasjon om TrainingPeaks Extended Power-funksjonen på TrainingPeaks-bloggen.

NORMALIZED POWER®, INTENSITY FACTOR® og TRAINING STRESS SCORE® er varemerker tilhørende TrainingPeaks LLC og brukes på lisens. Finn ut mer på http://www.trainingpeaks.com.