Du er her: Kom i gang > Innledning

Brukerhåndbok for Polar M460

Innledning

Gratulerer med din nye M460! Polar M460 all-round GPS-sykkelcomputer er fullstendig kompatibel med flere Bluetooth-wattmålere og gjør syklingen enda mer spennende ved hjelp av Strava Live Segments®. M460 er kompatibel med TrainingPeaks®-plattformen for veiledning og analyse, og følgende avanserte TrainingPeaks-wattberegninger for sykling er tilgjengelige på M460: NORMALIZED POWER® (NP®), INTENSITY FACTOR® (IF®) og TRAINING STRESS SCORE® (TSS®).

Ved bruk sammen med en pulssensor gir Polar M460 tilgang til unike pulsbaserte funksjoner, for eksempel kondisjonstest, ortostatisk test, treningsbelastning og restitusjonsstatus. Enheten er sprutsikker (IPX7) og har en batterilevetid på opptil 16 timers trening. Ved hjelp av GPS og barometer kan du registrere hastighet, distanse, høyde og hellingsgrad. Med Polar M460 kan du holde kontakten hvor som helst og når som helst ved hjelp av smartvarsler fra telefonen din. M460 ivaretar til og med sikkerheten din ved hjelp av en LED-lampe foran på enheten. Få en umiddelbar oversikt over treningen din rett etter en økt via Flow-appen. Planlegg og analyser treningen i detalj med Flow-nettjenesten.

Denne brukerhåndboken hjelper deg med å komme i gang med din nye treningspartner. Du finner mer brukerstøttemateriale på support.polar.com/en/M460.

Få fullt utbytte av M460

Se nøyaktig hjertefrekvens i sanntid på M460 under trening ved hjelp av Polar H10 pulssensor. Hjertefrekvensen er informasjon som brukes til å analysere hvordan økten din gikk. Hvis du har kjøpt et sett som ikke inkluderer pulssensor, er det ingenting å bekymre seg for. Du kan alltids kjøpe en pulssensor senere.

Få en enkel oversikt over treningsdataene dine etter hver økt ved hjelp av Polar Flow-mobilappen. Flow-appen synkroniserer treningsdataene dine trådløst med Polar Flow-nettjenesten. Last ned appen fra App Store eller Google Play.

Med Polar FlowSync-programvaren kan du synkronisere data mellom M460 og Flow-nettjenesten på datamaskinen din ved hjelp av USB-kabelen. Gå til flow.polar.com/start for å laste ned og installere Polar FlowSync-programvaren. Planlegg og analyser treningen din ned til minste detalj, tilpass enheten og finn ut mer om resultatene dine via Polar Flow-nettjenestenflow.polar.com.

NORMALIZED POWER®, INTENSITY FACTOR® og TRAINING STRESS SCORE® er varemerker tilhørende TrainingPeaks LLC og brukes på lisens. Finn ut mer på http://www.trainingpeaks.com.