Du er her: Funksjoner > Smartvarsler (Android)

Smartvarsler (Android)

Med funksjonen for smartvarsler får du beskjed om innkommende anrop, meldinger og varsler fra apper, på M460. Du mottar de samme varslene på M460 som du mottar på telefonskjermen din. Smartvarslene blokkeres i løpet av den ortostatiske testen, kondisjonstesten og under treningsøkter der du bruker intervalltidtakeren.

 • Kontroller at du kjører Android versjon 5.0 eller nyere på telefonen din.
 • Kontroller at du har den siste fastvaren på M460.
 • For å bruke funksjonen for smartvarsler trenger du Polar Flow-mobilappen for Android, og M460 må være koblet til appen. For at funksjonen for smartvarsler skal fungere må Polar Flow-appen kjøre på telefonen din.
 • Vær oppmerksom på følgende: Når funksjonen for smartvarsler er aktivert, vil batteriet i M460 og telefonen tappes raskere på grunn av økt Bluetooth-aktivitet.

Vi har bekreftet enhetens funksjonalitet sammen med de vanligste telefonmodellene, for eksempel Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S6, Nexus 5, LG G4, Sony Xperia Z3. Det kan forekomme avvik i funksjonaliteten sammen med andre telefonmodeller som støtter Android 5.0.

Innstillinger

M460 må kobles til Flow-appen for at du skal kunne motta meldinger og varsler, og du må også ha angitt korrekte innstillinger på M460 og telefonen.

Etter oppdatering av fastvaren på M460 må du koble enheten til Flow-appen igjen for at innstillingene for smartvarsler skal vises. Hvis du ikke oppretter tilkoblingen igjen, vil du ikke få opp innstillingene.

Varslene er som standard slått av. Du kan slå dem på/av på M460 eller i Polar Flow-appen.

M460

Slik aktiverer/deaktiverer du funksjonen for smartvarsler på M460:

Gå til Meny > Innstillinger > Generelle innstillinger > Smartvarsler på M460.

 • Velg for å motta varsler og få innholdet i varslene vist på displayet.
 • Velg På (ingen forhåndsvisning) hvis du ikke ønsker å se innholdet i varslene på displayet. Du blir bare informert om at du har mottatt et varsel.
 • Velg Av hvis du ikke ønsker å motta noen varsler på M460.

Flow-appen

Slik aktiverer/deaktiverer du funksjonen for smartvarsler i Polar Flow-mobilappen:

 1. Åpne Polar Flow-mobilappen.
 2. Gå til Enheter.
 3. Under Telefonvarsler velger du , På (ingen forhåndsvisning) eller Av.
 4. Synkroniser M460 med mobilappen ved å trykke på og holde inne TILBAKE-knappen på M460.
 5. Smartvarsler på eller Smartvarsler av vises på M460-displayet.

Når du endrer varslingsinnstillingene i Polar Flow-mobilappen, må du huske å synkronisere M460 med mobilappen.

Telefon

Hvis du vil at varsler skal sendes fra telefonen din til M460, må du aktivere varslene for mobilappene du ønsker å motta dem fra. Varslene er som standard aktivert, men hvis du er i tvil kan du kontrollere om de er aktivert eller deaktivert via innstillingene for mobilappen eller innstillingene for appvarsler på Android-telefonen. Les brukerhåndboken for telefonen din hvis du ønsker mer informasjon om innstillingene for appvarsler.

Polar Flow-appen må ha tillatelse til å hente varslene fra telefonen din. Du må gi Polar Flow-appen tilgang til telefonvarslene dine (dvs. aktivere varsler i Polar Flow-appen). Du får opp veiledning i Polar Flow-appen om hvordan du gir tilgang når dette er nødvendig.

Bruk

Når du mottar et varsel, varsler M460 deg med et lydsignal. En kalenderhendelse eller en melding utløser ett varsel, mens varsler for innkommende anrop utløses inntil du trykker på TILBAKE-knappen på telefonen eller til lydsignalet har ringt i 30 sekunder.

Navnet på den som ringer, vises på displayet hvis du har registrert vedkommende i listen over kontakter på telefonen, og navnet inkluderer bare grunnleggende latinske tegn og spesialtegn på følgende språk: fransk, finsk, svensk, tysk, norsk og spansk.

Avvis varsler

Varsler kan avvises manuelt eller via tidsavbrudd. Ved manuell avvisning av et varsel avvises det også fra telefonskjermen, mens tidsavbrudd bare fjerner det fra M460. Varselet kan fortsatt vises på telefonen din.

Slik avviser du varsler fra displayet:

 • Manuelt: Trykk på TILBAKE-knappen.
 • Tidsavbrudd: Varselet forsvinner etter 30 sekunder hvis du ikke avviser det manuelt.

Blokkér apper

I Polar Flow-appen kan du blokkere varsler fra bestemte apper. Når du har mottatt det første varselet fra en app på M460, vil appen være oppført i Enheter > Blokkér apper, og du kan blokkere den hvis du ønsker det.

Smartvarslene blokkeres når Strava Live Segment-visningen er aktiv på M460. Hvis du for eksempel vil motta smartvarsler i løpet av et lengre segment, kan du aktivere dem ved å endre treningsvisningen.