Du er her: Polar Flow > Polar Flow-appen

Polar Flow-appen

Med Polar Flow-appen får du en umiddelbar, visuell tolkning av treningsdataene dine rett etter økten. Den gir deg tilgang til treningsmål og visning av testresultater på en enkel måte. Flow-appen er den enkleste metoden for å sykronisere M460-treningsdataene dine med Flow-nettjenesten.

Når du bruker appen sammen med M460, får du tilgang til følgende:

• en rask oversikt over treningen din og omgående analyse av hver minste detalj av resultatene dine
    • rutevisning på et kart
    • treningsfordeler
    • treningsbelastning og restitusjonstid
    • starttid og varighet for økten
    • gjennomsnittlig og maksimal hastighet/fart og distanse
    • gjennomsnittlig og maksimal hjertefrekvens, kumulative hjertefrekvenssoner
    • kalorier og fettforbrenningsprosent av kalorier
    • maksimal høyde, stigning og nedstigning
    • etappedetaljer
  • se fremgangen din ved hjelp av ukentlige sammendrag i kalenderen

Før du kan begynne å bruke Flow-appen, må du registrere M460 i Flow-nettjenesten. Registreringen finner sted når du konfigurerer M460 på flow.polar.com/start. Du finner mer informasjon under Konfigurer M460.

For å komme i gang med Flow-appen laster du den ned til den mobile enheten din fra App Store eller Google Play. Gå til www.polar.com/en/support/Flow_app for brukerstøtte og mer informasjon om bruk av Polar Flow-appen. Før en ny mobil enhet (smarttelefon, nettbrett) tas i bruk, må du koble den til M460. Du finner mer informasjon under Tilkobling.

For å se treningsdata i Flow-appen må den synkroniseres med M460 etter økten. Gå til Synkronisering hvis du vil ha informasjon om hvordan du synkroniserer M460 med Flow-appen.